ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ 1-0 ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΕΣΗΣ

1/12/2015 02:45:00 μ.μ.




Μια νίκη που της δίνει περισσότερες ελπίδες για τη συνέχεια πέτυχε η ΑΕ Καψόχωρας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο (10/1), στο πρώτο παιχνίδι για το 2015. Η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη επικράτησε με 1-0 του Φίλιππου Μέσης και ουσιαστικά τον καταδίκασε, ειδικά στην περίπτωση που είναι παραπάνω από τρεις οι ομάδες που θα υποβιβαστούν.
Το παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα την υπεροχή τους. Οι «βυσσινί» από την άλλη πλευρά, πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν τα καρέ του Θυμιόπουλου.
Η ΑΕΚ είχε τρεις καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, αλλά οι Δημήτρης (δις) και Μάριος Μαυρίδης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Θεοδωρίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 21′ σε σουτ του Ραφαήλ Πάτρα ενώ στο 38′ το σουτ του Μυλωνά πέρασε μόλις άουτ.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι «αγρίεψε», οι μονομαχίες έγιναν πιο δυνατές και ήταν φανερό πως όποιος πετύχαινε τέρμα, αυτός θα ήταν και ο νικητής. Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν δύο καλές στιγμές με τους Σκούρα και Κώστα Πιπιλιάρη, ο οποίος ήταν τελικά και αυτός που στο 79′ «ξεκλείδωσε» την άμυνα των «βυσσινί», όταν μετά από γέμισμα από το χώρο του κέντρου, κατέβασε ωραία τη μπάλα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρίδη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Ο Φίλιππος θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν στο 85′ ο Πάτρας ήταν πιο εύστοχος στο εξ επαφής πλασέ, με τον Θυμιόπουλο να κάνει την επέμβαση του αγώνα και να κρατά την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Χατζαρίδης.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Θυμιόπουλος, Πιπιλιάρης Π., Πιπιλιάρης Γ., Πιπιλιάρης Μ., Γκρίβα, Τσολακίδης, Σκούρα, Μαυρίδης Μ. (81′ Βαβλής), Ζάγιος (64′ Τσαλαμπάνας), Μαυρίδης Δ. (90+1′ Παναγιωτόπουλος), Πιπιλιάρης Κ.
Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Γιαννόπουλος (76′ Βασιλειάδης), Ρόκκος, Σότι, Πάτρας Κ., Γατόπουλος, Μυλωνάς, Πάτρας Ρ., Μπαλτζής, Βασιλείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top