ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΜΕ ΧΑΤ - ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΜΟΥΔΟΥΡΟΥΓΛΟΥ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 0-4 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ

1/17/2015 05:40:00 μ.μ.



Ούτε που... είδαν τη Δόξα Δράμας οι παίκτες του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, με τον Μουδούρογλου να πετυχαίνει χατ-τρικ (σε δέκα λεπτά) και να οδηγεί τους «μαυραετούς» στο ευρύ 4-0 που τους ανέβασε προσωρινά στην τέταρτη θέση και στο -8 απ’ την κορυφή.

Εκεί που το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ήρθε ο άσος της Δόξας να κάνει show μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών!
Στο 30’ λοιπόν ο Μουδούρογλου με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-1 και... με τη σέντρα των γηπεδούχων, ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά, διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδας του Παντζιαρά.
Και πριν καλά-καλά βγει το πρώτο μέρος, ήρθε ΞΑΝΑ (στο 40’) να σηκειώσει ακόμα ένα τέρμα, να κάνει χατ-τρικ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη των φιλοξενούμενων.
Οι Καβαλιώτες προφανώς είχαν σοκαριστεί απ’ την εξέλιξη του αγώνα, κυνήγησαν έστω το γκολ της τιμής, αλλά αυτό δεν ήρθε. Ήρθε για τη Δόξα Δράμας το τέταρτο γκολ –με εκτέλεση πέναλτι του Κυριακίδη στο 56’- ο οποίος και διαμόρφωσε το εκκωφαντικό πέρασμα για την ομάδα του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top