ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0-3 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

1/06/2015 01:26:00 μ.μ.
Εύκολα ο ΑΟ Περιστερίου



Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΑΟ Περιστερίου κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τον Εθνικό Αστέρα και ανέβηκε βαθμολογικά,ενώ οι γηπεδούχοι υπέστησαν την 10η συνεχόμενη ήττα και παραμένουν ουραγοί.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για 30' περίπου,αλλά μόλις δέχτηκαν το πρώτο γκολ κατέρρευσαν,ενώ στάθηκαν και άτυχοι αφού έκαναν  3 αναγκαστικές αλλαγές στα πρώτα 45'!!!

'
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 28' όταν σουτ του Ηλιάδη βρήκε το δοκάρι,και άνοιξαν το σκορ στο 33' όταν  ο Ηλιάδης και πάλι με ωραίο σουτ έκανε το 0-1,σκορ με το οποίο έληξε το 1ο μέρος.
Στο 2ο ο ΑΟ Περιστερίου μπήκε πολύ δυνατά και μέσα σε 2 λεπτά καθάρισε το ματς.Συγκεκριμένα,στο 62' ο Παπαναστασίου με δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 0-2,και στο 63' ο Ηλιάδης με καταπληκτική ατομική ενέργεια και πλασέ έγραψε το τελικό 0-3.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες κυρίως με τους Ηλιάδη και Παπαναστασίου,αλλά πότε η αστοχία και πότε ο πολύ καλός Κονδυλόπουλος κράτησαν το σκορ στο 0-3.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες,αφού στο 70' τραυματίστηκε ο Πετρόπουλος ενώ είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές,ενώ και το ίδιο έγινε και με τους φιλοξενούμενους στο 85' όταν τραυματίστηκε ο Μπεθάνης.


ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ:Κονδυλόπουλος,Τσαλάκου(46'λ.τ.Αγαπητός),Κύρλος,
Πετρόπουλος,Δημόπουλος,Μπακιρτζόγλου,Σεφέρης(27'λ.τ.Γραμόζης Α.),Γραμόζη Δ.(34'λ.τ.Κουκουλάς),Ριζόπουλος,Μπίνας,Στάνιος.


ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:Περτσάς,Πλέστης,Ιατρούδης,Θανόπουλος,Χρόνης,
Λιαγκόζης,Μπόσιος(74'Μπεθάνης),Χέλμης(69'Λαγκαδινός),
Παπαναστασίου,Ηλιάδης,Αργυρός(76'Αλάμπεης).






ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top