ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η Α.Ε. ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ 0-2 ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ

1/24/2015 11:11:00 μ.μ.




Την ουσία κέρδισε τελικά η εμπειρία, καθώς η ΑΕ Χρυσού κέρδισε με 2-0 τον Πήγασο στα γήπεδα της Ομόνοιας, σήμερα Σάββατο 24 Ιανουαρίου το απόγευμα, στο αναβληθέν παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής.
Μια νίκη που τις εξασφαλίζει την συμμετοχή της στην εξάδα, καθώς η ΑΕΧ βρέθηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πήρε μια διαφορά τεσσάρων πόντων από το έβδομο Άνω Μητρούσι και στην επόμενη αγωνιστική κερδίζει τους πόντους χωρίς αγώνα ελέω Ψυχικού.
Μια επαγγελματική νίκη για την οποία δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, καθώς στο πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο, πέτυχε δυο γκολ, κλείδωσε τη νίκη, έλεγξε το ρυθμό και σταδιακά υποχώρησε προσέχοντας περισσσότερο την άμυνα ενώ προσπάθησε στις αντεπιθέσεις να πετύχει κι άλλο γκολ.
Από την άλλη οι νεαροί παίκτες του Πήγασου από την αρχή μπήκαν στο παιχνίδι σαν ίσος προς ίσος δέχθηκαν όμως δυο γκολ γρήγορα στο 15’ και στο 19’, αυτό τους έριξε λίγο ψυχολογικά, όμως σιγά σιγά συνήλθαν και ειδικά το Β΄ ημίχρονο ήταν ένα επιθετικός μονόλογος, καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες, κάποιες από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ένα γκολ που σίγουρα το δικαιούνταν.
Το 0-1 έκανε ο Αμανατίδης στο 15’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και δεξιά, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Άγγου.
Το 0-2 πέτυχε ο Λιθαρής με λόμπα από το ύψος της περιοχής ξεγελώντας τον  πορτιέρο των γηπεδούχων Μπόικο
Οι φιλοξενούμενοι από το 78΄αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μήλιου Νίκου.
Καλή η διαιτησία των Τσαπάρα, Σάββα, Βότση,
 
ΠΗΓΑΣΟΣ(Π. Δημητρίου): Μπόικος, Αποστόλου(77’ Παρασκευάς), Τζελέπης(46’ Γκεντσούδης), Παυλίδης, Μυτής, Πασχαλούδης, Καλαθάς(65’ Χατζηιωαννίδης), Αναγνωστίδης, Βασιλειάδης, Τσομαχασβίλι, Τζιούφας
ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ(Άκ. Τσιφτελίδης): Χατζηπαναγής, Τσιάπος, Βουδουρίδης, Άγγος, Καλαϊτζής(69’ Κλεπούσναλης), Μήλιος, Τσιόλας, Μπομπότας(64’ Φυλακτάκης), Αμανατίδης, Μπρινιάς, Λιθαρής(80’ Δήμου)
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top