ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ , 0-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

1/18/2015 09:01:00 μ.μ.





Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Αναγέννηση Άρτας ηττήθηκε και υποχώρησε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της κατηγορίας, μόλις πέντε βαθμούς πλέον πάνω από τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, που είναι αυτή τη στιγμή η 5η ομάδα που υποβιβάζεται.
Η Αρτινή ομάδα στάθηκε άτυχη στον εντός έδρας αγώνα με τον Δωτιέα Αγιάς, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0, δεχόμενη γκολ στη μία και μοναδική τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Η Αναγέννηση στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης είχε τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως η αποβολή του Παπαρούνη στο 33΄ την άφησε με παίκτη λιγότερο. Στην επανάληψη και πάλι η «Α» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι με μεγάλη δόση τύχης, κατάφεραν να φύγουν με ένα υπερπολύτιμο διπλό από την Άρτα.
Στο 6΄ του αγώνα ο Νικοπολίδης με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ανάγκασε τον γνώριμό μας από την θητεία του στον Εθνικό Φιλιππιάδας, Σταυράκης να μπλοκάρει με δυσκολία την μπάλα. Η Αναγέννηση στο ντεμπούτο του Νίκου Λάππα στον πάγκο της, πίεσε και στο 19΄ είχε τεράστια χαμένη ευκαιρία, όταν ο Παπαβασιλείου μέσα στην περιοχή έκανε την κεφαλιά πάσα για τον Γούλα, ο οποίος από το ένα μέτρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκατοστά άουτ. Στο 24΄ η «Α» που έπαιζε στο μισό γήπεδο τον Δωτιέα, είδε το σουτ του Γεωργίου να βρίσκει την τελευταία στιγμή σε σώμα αμυντικού και να περνάει κόρνερ. Ένα λεπτό μετά χάθηκε νέα σπουδαία ευκαιρία για τους Αρτινούς, όταν ο Γεωργίου έκανε τη σέντρα και ο Παπαβασιλείου αφύλακτος με κεφαλιά από το μισό μέτρο, είδε τον Σταυράκη να κρατάει με υπερένταση το μηδέν. Στο 27΄ το σουτ του Χρηστογιάννη έδιωξε και πάλι με δυσκολία σε κόρνερ ο πολύ καλός σε αυτόν τον αγώνα Σταυράκης. Στο 33΄ ο Παπαρούνης έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Λάιο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και είδε την δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα του διαιτητή Πάνου (η πρώτη στο 20΄ για μαρκάρισμα στον Κατσίκη, κανένας άλλος παίκτης της «Α» δεν είδε την κίτρινη κάρτα), αφήνοντας παράλληλα την Αναγέννηση με δέκα παίκτες.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναγέννηση παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, είχε την υπεροχή και έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ. Στο 47΄ το σουτ του Σιδηρόπουλου από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Σταυράκης και στο 55΄ σε ωραία κίνηση και σουτ του Γεωργίου, η μπάλα έφυγε άουτ. Λίγα λεπτά μετά, στο 61΄ ο Τσιρογιάννης με μακρινό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπαντή, σημειώνοντας το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση. Στο 70΄ ο Γεωργίου από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής σούταρε ψηλά άουτ και στο 85΄ έπειτα από πλάγιο του Χρηστογιάννη, η κεφαλιά του Σιδηρόπουλου είχε την ίδια κατάληξη. Με την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα έπειτα από γύρισμα στην περιοχή του Παπαβασιλείου, οι αμυντικοί πρόλαβαν την τελευταία στιγμή τον Σιδηρόπουλο, πριν αυτός σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτή ήττα η τέταρτη σερί ήττα για την Αναγέννηση Άρτας στο πρωτάθλημα, η οποία κατά σειρά έχει ακόμη ηττηθεί: 4-1 από την ΑΕ Καραϊσκάκης (17.12), 2-0 από τον Θεσπρωτό (21.12) και 1-0 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (11.01). Αντίθετα για τον Δωτιέα είναι ητέταρτη σερί νίκη και μάλιστα έχοντας 7-0 τέρματα υπέρ του. 4-0 στο Μακροχώρι στις 17.12, 1-0 τον Βατανιακό εντός στις 21.12 και 1-0 στον Πύρασο την περασμένη αγωνιστική, οι άλλες τρεις.
Κόκκινη κάρτα: Παπαρούνης (33΄).
Κίτρινες κάρτες: Κατσίκης (8΄), Γούτος (15΄), Κουρδής (37΄), Λάιος (56΄), Πετρουζέλης (77΄), Τσακάλι (92΄).
Διαιτητής: Πάνος, βοηθοί: Μωυσιάδης-Αντωνίου (Ηπείρου).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Νίκος Λάππας): Μπαντής, Τάσσος, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (78΄ Βερλέκης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Κατσαδούρος (82΄ Σταμούλης).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Πετρουζέλης, Δημολιός, Κόκκας, Γούτος, Κουρδής, Τσατσαλίδης (94΄ Σελήνης), Κατσίκης, Λάϊος, Τσιρογιάννης (72΄ Λούγκος), Κουβελάς (87΄ Τσακάλι).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top