ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛΕΜΑΣ

12/30/2014 01:17:00 μ.μ.



Δυο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του κάνει ο Όλυμπος Βροντούς που πλέον θα έχει στις τάξεις του τους έμπειρους και ποιοτικούς για την κατηγορία Νίκο Μούκα και Γιάννη Γκολέμα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές τα έχουν βρεί σε όλα με τον σύλλογο της Βροντούς και θα αποτελέσουν τα νέα "όπλα" του Γιάννη Κωνσταντινίδη στην "μάχη" που θα δοθεί μέχρι το τέλος της περιόδου για την άνοδο στην Ά κατηγορία.



Ήδη ο Όλυμπος αποτελεί έναν απο τους βασικούς διεκδικητές της απευθείας ανόδου και με την προσθήκη των δυο αυτών παικτών ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα ανακοινωθούν 4 ακόμη μεταγραφές που θα δώσουν μεγαλύτερη δυναμική και βάθος στην ομάδα του Ολύμπου.

Να σημειωθεί ότι ο πολύπειρος Νίκος Μούκας ήταν επι σειρά ετών αρχηγός, στυλοβάτης της άμυνας του Θερμαϊκού και παίκτης του Γιάννη Κωνσταντινίδη στην ομάδα του Κορινού ενώ και ο Γιάννης Γκολέμας που αποκτήθηκε απο την ΑΕ Καρίτσας, αποτελεί έναν απο τους παίκτες που αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του και τα στοιχεία του σαν ποδοσφαιριστής την ομάδα της Βροντούς, να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top