ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014
0 σχόλια

'Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12/30/2014 12:55:00 μ.μ.







Φιλικό Ηρόδοτου με ΠΟΑ

Λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά, Ηρόδοτος και ΠΟΑ θα δώσουν ένα δυνατό μεταξύ τους φιλικό, επιστρέφοντας σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τις διακοπές των εορτών.





Ξανά στον Κισσαμικό!

Ο Κωνσταντίνος Κοντοπίδης αποχωρεί από την Παναχαϊκή επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.







ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ  ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ

Η ομάδα του Άργους ανακοίνωσε την αποδέσμευση έξι παικτών!


Πριν λίγες μέρες ο Παναργειακός απέκτησε... πακέτο Κατσικοκέρη-Πότσι και Μακρίδη, ωστόσο σήμερα ήταν μέρα για αποδεσμεύσεις και μάλιστα έξι ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Τίμου Καβακά.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Παναργειακος ανακοινώνει ότι λύνει την συνεργασία του με τους ακολούθους ποδοσφαιριστες. Παϊδάκη Γιάννη, Ισουφι Κώστα, Καρέλη Παναγιώτη, Μπιμπισίδη Γιώργο, Τριμπόνια Γιώργο και Καραδή Τάσο. Αφου τους ευχαριστήσει για την μέχρι τώρα συνεργασία τους, εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους».


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ   Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

To Θύμιο Γεωργούλη παρουσίασε στους παίκτες ο Πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος που βρέθηκε στην προπόνηση μαζί με το νέο κόουτς.


Ο Αγγελόπουλος μίλησε στους παίκτες και αφού τους παρουσίασε τον Γεωργούλη τους ζήτησε να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και να ανέβει βαθμολογικά, αρχής γενομένης απο το ματς με τον Ιωνικό , δήλωσε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ αλλά και στο νέο προπονητή για τον οποίο τόνισε ότι χαίρει της εκτιμησής του όπως και ο απερχόμενος κόουτς, Χατζηαλέξης.
Από την πλευρά του, ο Γεωργούλης ζήτησε απο τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις, ξεκαθάρισε πως θα είναι δίκαιος και βέβαια τόνισε πως όλοι θα περάσουν απο το μικροσκόπιο του.
Οσον αφορά στους παίκτες ο αρχηγός Μανώλης Λύγκος, αφου λαλωσόρισε τον προπονητή ,τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να μπορέσει ο Εθνικός να πετύχει τους στόχους του.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top