ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

11/10/2014 09:42:00 μ.μ.




Το απόλυτο νικών μετράει σε έξι αγώνες ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου, ο οποίος μετά και την χθεσινή ΝΙΚΗ με 4-2 επί του Μέντεκα Καλαμαριάς συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.Με δύο γκολ του Τσάκαλου και από ένα του Νικίδη και του Γιουλδούρη,  το Πλαγιάρι κατάφερε έστω και δύσκολα να κάμψει την αντίσταση των Καλαμαριωτών, οι οποίοι ουσιαστικά έχασαν το ΠΑΙΧΝΙΔΙ μέσα σε ένα τέταρτο όπου δέχθηκαν τρία γκολ.
Η πορεία του Ατρόμητου Πλαγιαρίου δείχνει μέχρι στιγμής και τις διαθέσεις των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι δείχνουν πως θέλουν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για να επιστρέψουν και πάλι στην Α κατηγορία. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και τα στατιστικά που προκύπτουν από την πρώτη εξάδα αγώνων, με τον Ατρόμητο να διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με έξι γκολ παθητικό και την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση του ομίλου με 18 τέρματα, δηλαδή τρία γκολ ανά παιχνίδι.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει πάντως και για τον Νίκο Τσάκαλο που αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του Πλαγιαρίου με έξι γκολ και μοιάζει σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράροντας κατά ριπάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top