ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

11/05/2014 09:36:00 μ.μ.




Ψυχωμένος ο Πανδραμαϊκός
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 1-1, 4-1πέν.: Παίζοντας σοβαρά, πειθαρχημένα και ψυχωμένα, ο Πανδραμαϊκός πήρε σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Προσοτσάνη για το κύπελλο, σκορπίζοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια της περιόδου. Στο πρώτο μέρος μάλλον «φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», με αποτέλεσμα να κυλήσει χωρίς πολλές αξιόλογες φάσεις. Στην επανάληψη το σκηνικό έδειξε πάλι μοιρασμένο, ο Πανδραμαϊκός είχε περισσότερη κατοχή μπάλας, προηγήθηκε στο 80΄, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με αυστηρό πέναλτι στην εκπνοή. Κατά τη διάρκεια της παράτασης οι γηπεδούχοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούν, τελικά όμως η μπάλα δεν τους «τιμώρησε» και στη διαδικασία των πέναλτι, φάνηκε η αξία και η εμπειρία του τερματοφύλακα Λουκά Αποστολίδη. Συμπερασματικά ο Πανδραμαϊκός με την απόδοσή του έπεισε πως μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές και στο πρωτάθλημα, από τη άλλη η Προσοτσάνη δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της τους αρκετούς φίλους της που την ακολούθησαν, έδειξε πάντως αγωνιστικότητα και διάθεση και τελικά αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 21΄ ωραία εκτέλεση φάουλ του Σαββίδη ελάχιστα πάνω από τη συμβολή των δοκών, στο 40΄ πολύ ωραία μπαλιά του Πολυχρονίδη στον Τσακμακίδη, που από πολύ καλή θέση ολιγώρησε, με αποτέλεσμα να τον εμποδίσει ο Μαριάδης και το βεβιασμένο σουτ που τελικά έκανε, κατέληξε άουτ. Στο 48΄ κόρνερ του Σαββίδη, κεφαλιά ρου Πατένταλη άουτ, στο 71΄ σουτ του Σαϊνίδη από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, κόντραρε σε αμυντικούς και βγήκε κόρνερ. Στο 79΄ ο Λίπο έβγαλε με ωραία μπαλιά σε θέση τετ-α-τετ τον Καλλιμάνη, το σουτ του οποίου απέκρουσε με τα πόδια σωτήρια ο Σαμουλαδάς. Στο επόμενο λεπτό μακρινό φάουλ του Μαριάδη και με κεφαλιά ο Πέτρος Παπαθεοδώρου πέτυχε το 1-0. Στο 90΄ «γέμισμα» στην περιοχή, ο Πατένταλης πήγε να αποκρούσει, η μπάλα βρήκε αρχικά στο πόδι κι έπειτα στο χέρι του και δόθηκε πέναλτι με μικρή καθυστέρηση εν μέσω διαμαρτυριών, ευστόχησε ο Φερφέρης (1-1). Στο 91΄ των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Τσακμακίδης. Στο 100΄ κεφαλιά του Παπαθεοδώρου απέκρουσε στη γραμμή ο Φερφέρης, στο 108΄ αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι ο Υψηλός απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαμουλαδάς. Στο 114 φάουλ του Γεωργιάδη, κεφαλιά του Πολυχρονίδη άουτ, στο 120΄ χάθηκε ίσως η σπουδαιότερη ευκαιρία, όταν ο Σαϊνίδης βγήκε απέναντι στον Σαμουλαδά, πλάσαρε όμως πάνω του.
ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Πανδραμαϊκός ευστόχησε και στα τέσσερα που εκτέλεσε, ο Αποστολίδης έκανε δύο αποκρούσεις. Αναλυτικά: Παπαθεοδώρου 1-0, Φερφέρης απέκρ., Μαριάδης 2-0, Πολυχρονίδης 2-1, Υψηλός 3-1, Γεωργιάδης απέκρ., Γκαϊδατζής 4-1.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κορυφαίοι του Πανδραμαϊκού οι Αποστολίδης, Σίντος, Παπαθεοδώρου, Υψηλός και Σαϊνίδης, χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Από την Προσοτσάνη ξεχώρισαν οι Αστερίου, Φερφέρης και Ρούσσος. Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Πουλικίδης (Κεσαπίδης, Τσακίρης).
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Σίντος, Καραγιαννίδης, Μαριάδης, Παπαθεοδώρου, Πατένταλης, Υψηλός, Σαϊνίδης, Καλλιμάνης (110 Τουμπαλίδης), Σαββίδης (75΄ Λίπο), Γκαϊδατζής.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Σαμουλαδάς, Χατζησαββίδης, Τσακμακίδης, Παλτσίδης, Αστερίου, Γεωργιάδης, Σαμαράς (56΄ Σταυριανίδης), Ρούσσος, Καλαϊτζής, Κερασίδης (46΄ λ.τ. Φερφέρης), Πολυχρονίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top