ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

11/15/2014 11:26:00 μ.μ.


ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ 3-1

Με τη ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ο Απόλλωνας Παραλιμνίου κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής, που μόνο τέτοιο δεν αποδείχθηκε και τον 2ο Ηρακλή Αμμουδιάς και εκτόξευσε τη διαφορά από τους διώκτες του, στους 9 βαθμούς, κερδίζοντας πανηγυρικά το τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα.
Ο Απόλλωνας όπως σε κάθε ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ξεκίνησαν δυνατά και άρχισαν να δημιουργούν καταστάσεις που μύριζαν γκολ στα καρέ των φιλοξενούμενων, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ΄τοι στο πρώτο 5λεπτο είχαν κερδίσει 3 κόρνερ.
Οι παίκτες του Ηρακλή από την αρχή μπήκαν με σαφή πρόθεση να φυλάξουν τα νώτα τους και παίζοντας με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάτι καλό. Πάντως στο πρώτο ημίχρονο μόλις στο 8΄ κέρδισαν ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά το εκτέλεσε δυνατά αλλά η μπάλα κατέληξε στο πλαϊνό διχτάκι του Καστανιώτη που καλού κακού έπεσε στην κλειστή του γωνία και ήταν η μοναδική φορά που απείλησαν.
Οι γηπεδούχοι που παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και έφτασαν στο 19΄στο 1-0 όταν ο Τάκας από αριστερά πλαγιοκόπησε την άμυνα της Αμμουδιάς την κατάλληλη στιγμή έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Σιδηρόπουλο που με κεφαλιά-πλασέ έκανε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι που συνέχισαν φουριόζοι έφτασαν κοντά στο 2ο γκολ στο 23’, όταν ο Αγγελακάς από δεξιά έβγαλε σέντρα στο 2ο δοκάρι, ο Φίλων μόνος πιάνει καρφωτή κεφαλιά αλλά δεν βρίσκει στόχο. 
Ο Αγγελακάς στο 24΄, επιχειρεί σέντρα που βρίσκει όμως το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 34΄ο Τσουλχάς εκτελεί αριστοτεχνικά από δεξιά φάουλ που έμοιαζε με κόρνερ και με πολλά φάλτσα στέλνει την μπάλα στην εστί, αιφνιδιάζει τον Κύρου και γράφει το 2-0.
Στο Β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι  και προσπάθησαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Βγήκαν μπροστά και στο 53΄ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Μπούρας έπιασε σουτ που πήγε ψηλά άουτ.
Όμως οι παίκτες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη που βρήκαν πολλούς διαδρόμους ανοικτούς δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και στο 59 μετά ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Γιώργου Παπαδόπουλου και Τάκα, ο τελευταίος μπαίνει στην περιοχή βγάζει παράλληλη σέντρα στον αμαρκάριστο Πεχλιβανίδη ο οποίος αφύλακτος δεν δυσκολεύεται με κοντινή προβολή να στείλει την  μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές που έκαναν οι δυο προπονητές, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος αλλά και η και η κόπωση των παικτών έριξαν το ρυθμό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούθσαν στις αντεπιθέσεις να πετύχουν κάποοιο γκολ και στο 73΄ο Μέτσκας από αριστερά έπιασε ένα διαγώνιο μακρινό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
Στο 76΄ ο Τάκας από την περιοχή και αριστερά έπιασε σουτ στη κλειστή γωνία που απέκρουσε όμως ο Κύρου.
Στο 85΄ ο Μητκώνης εκτέλεσε πολύ όμορφα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά και έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Καστανιώτη γράφοντας το τελικό 3-1.
Πολύ καλή η διαιτησία του Τζουμαλάκη, (Κωτούλας, Πολυζώης) που έδειξε κίτρινη κάρτα στους: Φίλων, Χατζάκος – Στεργιάδης, Σαμαράς 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Μπ. Χρυσοστομίδης): Καστανιώτης, Λάππας, Τάκας, Φιλιππίδης, Χατζάκος, Φίλων(50’Πεχλιβανίδης), Μεσέρδης, Παπαδόπουλος Κ., Αγγελακάς(62’ Παπαδόπουλος Ι.), Σιδηρόπουλος, Τσουλχάς(46’ Παπαδόπουλος Γ.)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ(Στ. Χατζηιωαννίδης): Κύρου, Τσουμαϊλής Ν.(61’ Μάνος), Σαμαράς, Στεργιάδης, Σαλαμάνοφ(63’Τσουμαϊλής Κ.), Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Μητκώνης, Μέτσκας, Μπούρας(78’Βούλιος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top