ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ

11/10/2014 09:15:00 μ.μ.



Σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ  γκραν γκινιόλ στον Εύοσμο, ο Εθνικός Ευόσμου «έσωσε» την παρτίδα με την Δόξα Ασσήρου χάρη στο γκολ του Παπαδόπουλου στο 85ο λεπτό, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2.
Αρχικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Παπαδόπουλο, σε ένα πρώτο μέρος όπου γενικά ήταν πολύ δυνατό με δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες. Στο 36΄μάλιστα ήρθε η στιγμής της ισοφάρισης για την Δόξα Ασσήρου, η οποία ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κάνιο και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Στην επανάληψη μάλιστα, αν και οι Ευοσμίτες είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, τελικά στο 80ο λεπτό, σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Λεκάνης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σεϊφεδίνογλου και έγραψε το 1-2. Η ομάδα του Σταύρου Αγουρζενίδη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, μιας και πέντε λεπτά αργότερα, ο Παπαδόπουλος «χτύπησε» ξανά μέσα σε μια αναμπουμπούλα στην μεγάλη περιοχή της Ασσήρου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Επόμενα παιχνίδια:
Δόξα Ασσήρου- Ποντιακός Πολυδενδρίου
ΝΙΚΗΕυκαρπίας- Εθνικός Ευόσμου
Η ισοφάριση για τον Εθνικό με τον Παπαδόπουλο
Η ισοφάριση για τον Εθνικό με τον Παπαδόπουλο
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ- ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ 2-2
Σκόρερ: Παπαδόπουλος 7΄, 93΄/ Κάνιος 36΄(πεν.), Λεκάνης 80΄
Διαιτησία: Σίσκος (Ρέπανος- Πριτσίνης)
ΕΘΝΙΚΟΣ (Αγουρζενίδης): Σεϊφεδίνογλου, Μαγγανάρης (60΄Κουταλίδης), Καλούδης, Αθανασιάδης, Αλέξης (83΄Ψωμιάδης), Καρόνιας, Βαγιάνος, Τσιπικός, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Μέλμπα (64΄Καϊμακάμίδης)
ΑΣΣΗΡΟΣ (Πετρούσης): Γεμετζής, Μυλωνίδης, Τσώνας Γ. (72΄Καραπατσιάς), Ανδρέας, Καλτσάς, Λεκάνης, Κάνιος, Α. Τσιώνας (86΄Μπέσμπος), Βήτας (88΄Καρπενήσης), Μουσιάρης, Μουρτσιώκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top