ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΚΟΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΕΑ

11/17/2014 08:43:00 μ.μ.




Βροχή από γκολ σημειώθηκε στην αναμέτρηση του Ακρίτα Κορώνης με τον Δωριέα όπου το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες  τις δυο ομάδες με σκορ 3-3.
Το τελικό αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς στο ξεκίνημα του αγώνα στο γήπεδο της Λογγά και πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό του αγώνα, τραυματίσθηκε στο ζυγοματικό ο Γιαννόπουλος του Δωριέα και με τη βοήθεια του προέδρου του Γιώργου Αλεξάκη διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της Τρίπολης. 
Από κει και πέρα, σύμφωνα με τον κ. Αλεξάκη ο άτυχος ποδοσφαιριστής του το πρωΐ της Δευτέρας θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο ζυγοματικό καθώς εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί κάταγμα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: οι γηπεδούχοι του Ακρίτα Κορώνης προηγήθηκαν με 3-0 με σκόρερ τους Κουτσολία στο 3ο λεπτό, Μουτζούρη πέντε λεπτά αργότερα, και Μάραντο στο 33ο λεπτό. Στο 66ο λεπτό ο  Γεωργόπουλος του Δωριέα μείωσε σε 3-1, ο Ψωρομύτης στο 69ο λεπτό έκανε το 3-2 και στο 89ο λεπτό ο Κωτσάκης πέτυχε το τελικό 3-3!
Διαιτησία: ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ Π., ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ Ι., ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ.   
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Κυριόπουλος, Καπινιάρης, Κουτσολίας, Μάραντος, Πιχιγιόνι, Δ. Κουτσουμπός, Γ. Κουτσουμπός, Μουτζούρης και Μπόγιο και Φλέσσας.
ΑΟ ΔΩΡΙΟΥ: Δήμας, Κωτσάκης,  Gjata, Γιαννόπουλος (1ο λεπτό λ.τ. ΙΙ. Γκότσης), Παπαγεωργίου, Νικητόπουλος, Ι. Γκότσης, Αντωνίου (48ο λεπτό Γεωργόπουλος), Σωτηρόπουλος Ψωρομύτης και Γεωργακόπουλος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top