ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

11/23/2014 09:05:00 μ.μ.




Θετικό αποτέλεσμα για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική για τον ΑΟ Διαβολιτσίου που δείχνει να ξεπερνά το κακό του ξεκίνημα στην Α' Μεσσηνίας.
Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδό του ο ΑΟ Διαβολιτσίου με σκορ 2-1 επί του δυναμικού συγκροτήματος του ΑΣ Ανδρούσης, ενώ στην εκπνοή του αγώνα έχασε τον Θεοδωρόπουλο.
Ο τελευταίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Σταύρο Λάμια, με το αιτιολογικό ότι εξύβρισε τον βοηθό του Ε. Παναγιωτόπουλο.
Όσον αφορά στον χορό των τερμάτων, στο 11ο λεπτό ο Θοδωρής Δασκαλάκης το 1-0 για τους "νερατζούρι", στο 27ο ο Γιώργος Κάλλας ισοφάρισε σε 1-1 (σ.σ. μοιραίος για τους φιλοξενούμενους του ΑΣ Ανδρούσης καθώς είχε δοκάρι στο 60ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα βρέθηκε τετ α τετ με τον Μητσέα αλλά δεν κατάφερε  να τον νικήσει) και στο 50ο λεπτό ο Θεοδωρόπουλος το νικητήριο γκολ  για τον ΑΟΔ που έγραψε το τελικό το 2-1.
Διαιτησία: ΛΑΜΙΑΣ Σ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΜΠΑΣΙΛΑΡΗΣ Ε.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μιχάλης Παυλάκης): Μητσέας, Κωστόπουλος, Καστριτσέας, Σκαρπαλέζος, Θ. Δημητρίου, Βεργόπουλος, Δασκαλάκης, Καπόγλης, Θεοδωρόπουλος, Χελάς (90+Μαυροειδάκος) και Παπαδόγιαννης
ΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΗΣ (Κώστας Καρλάφτης): Λίβας, Κωνσταντόπουλος, Γκούνης, Καρλάφτης (59΄ Εμμανουήλ), Θεοδοσόπουλος, Mπαλόπουλος, Κάλας, Βοσνάκης, Χόνδρος (84΄Δέδες) Καλογερόπουλος και Φαράντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top