ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΝΤΡΕΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ , ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ

11/05/2014 10:44:00 μ.μ.





Μεγάλη νίκη πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηρακλής Καλαμάτας στην έδρα του με 1-0 επί του ΑΟ Μεθώνης, σε αγώνα της 7ης μέρας στην Α1 Μεσσηνίας.
Οι κυανόλευκοι του Νίκου Μουλατσιώτη μετά το απογευματινό τρίποντο σκαρφάλωσαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ στο ρετιρέ εξακολουθεί να βρίσκεται ο ΑΟ Μεθώνης με 15.
Όσον αφορά το μοναδικό τέρμα που έκρινε την έκβαση του ντέρμπι πέτυχε ο 15χρονος και πολλά υποσχόμενος Έλβις Γκελκεργία στο 73ο λεπτό του αγώνα. Οοι φιλοξενούμενοι του Θανάση Λακριντή στάθηκαν άτυχοι σε δυο περιπτώσεις με τον καλαματιανό άσο Δημήτρη Σώκαλη, ο οποίος κτύπησε ισάριθμα φάουλ στο 31ο και στο 75ο λεπτό σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ του Ηρακλή Καλαμάτας Μητσέα.
Διαιτησία: Κώστας Ψηλοπαναγιώτης με συνεργάτες Σ. Αθανασοπούλου και Χ. Γεωργαντά.
ΗΡΑΚΛΉΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Νίκος Μουλατσιώτης): Μητσέας, Πλαγιανός (75΄Φασουλής), Παπαδέας, Λόγγρος, Κατσαρός, Κωνσταντόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Γκελκεργία, Κωνσταντινίδης, (78΄Πιτσιλής), Μάρης (91΄Φικούρας) και Σπαντιδέας.
ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ (Θανάσης Λακριντής): Σταθάς, Κάππος, Κοσυφολόγος, Μπούρδος (66΄Τζεμάλι), Σταματελόπουλος, Σώκαλης, Παγώνης, Μουράτης, Καραγλάνης, Λυμπερόπουλος (80΄Τσατάς) και Παρασκευόπουλος
ΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ: Ένταση και νεύρα επικράτησαν μετά τη λήξη του αγώνα καθώς ο διοικητικός ηγέτης του ΑΟ Μεθώνης Μάκης Γουμενάκης ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας καθώς μετά την επίτευξη του τέρματος του Ηρακλή, ο πάγκος της ομάδας του δέχτηκε πλήθος αντικειμένων και κάποιες κροτίδες. Στο γήπεδο έφτασαν αστυνομικοί της μονάδας ΔΙΑΣ, γεγονός που άναψε τα αίματα ακόμα περισσότερο και για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση που τελικά εκτονόθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων.


Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αίαντα Καλαμάτας και τον ΑΟ Φαραί έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Μεσσηνίας.
Αναφορικά με τον χορό των τερμάτων, στο 13ο λεπτό ο Πανταζής έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του ΑΟ Φαραί, στο 66ο λεπτό ο Ροβολής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ για τον Αίαντα μείωσε στο 90+ ο Πουλουπάτης.
Διαιτησία: Χρήστος Κυριακόπουλος με συνεργάτες Χ. Τσοπανάκη και Ε. Μπασιλάρη
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρος, Αλεξανδρόπουλος, Περιβολάρης, Βουρλάκος, Πουλουπάτης, Ξενιός, Ζέρβας, Παπαβασιλόπουλος, Γιαννής, Πουλοπάτης και Βέλμαχος.
ΑΟ ΦΑΡΑΙ: Μέντζας, Καπακλής, Μπουλούκος, Κωστέας, Μπλέτσας, Ζωγόπουλος, Σεριάτος, Παχής (80΄Μωράκης), Ροβολής (73΄Κορέτας), Κουτουμάνος και Πανταζής.



O ιστορικός Μιλτιάδης επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α1 Μεσσηνίας επί του Παπαφλέσσα Χώρας με σκορ 2-0.
Όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ στο 51ο λεπτό ο Νταϊρι για τον Μιλτιάδη έκανε το 1-0 και στο 87ο λεπτό ο Γεωργόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Εύκολο απόγευμα πέρασε ο μανιάτης ρέφερι Δημήτρης Νίκας με τους συνεργάτες του Ι. Κουτσαναστάση και Η. Τσουλάκο.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΥΡΓΟΥ: Στασινόπουλος, Σταθόπουλος, Δεσποτόπουλος (66΄Βασιλόπουλος), Ανδρώνης, Ι.Γεωργόπουλος, Δημόπουλος, Γαλάνης, Ζώτος ΙΙ. Γεωργόπουλος (66΄Νταϊρι), Στυλιανόπουλος (90+ Νικολόπουλος) και Μπαχούμας.
ΠΑΠΑΦΛΈΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Κυριακόπουλος, Αρβανίτης (66΄Μπάρκας). Αιβαλής, Πλάγος, Παναγιωτόπουλος (79΄ ΙΙ. Τσέρτος), Μαθιός, Δημόπουλος, Κανελλόπουλος (46΄Καγιάς), Ι. Τσέρτος, Μαρίνης και Dhimiter Xohha


Σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανθουριακός το απόγευμα της Τετάρτης στο Αθλητικό κέντρο της Ένωσης στο Κορδία, καθώς επικράτησε επί της Ομόνοιας με σκορ 3-1.
Η Καλαματιανή ομάδα προηγήθηκε στο 24ο λεπτό του αγώνα με τον Ντόκο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και με αντεπίθεση διαρκείας οι γηπεδούχοι έφτασαν στη μεγάλη αναττροπή: στο 50ο ισοφάρισαν με τον Μουλιάτο,στο 71ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Πανθουριακού με 2-1 και στο 80ο λεπτό ο Παπαδημητρίου έγραψε το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Εύκολο έργο είχε ο έμπειρος ρέφερι Γιώργος Μπλάνας με τους συνεργάτες του Α. Καλογερόπουλο και Η. Σκόρδο
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Νιάρχος, Βασιλόπουλος, Βιδάκης, Φέστας, Σεφεράσι, Τσώνης (28΄λ.τ. ΙΙ. Μουλιάτος), Ζάρκος (60΄Παπαδημητρίου), Αναστασόπουλος, Ι. Μουλιάτος, Δασκαλάκης και Χαρμπίλας.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βασιλόπουλος, Κοστρίβας, Πετρίτας, Κάππος, Ντανταβασίλης, Κυριόπουλος, Ντόκο, Ασημακόπουλος, Σπυρόπουλος (70΄ Χανδρινός), Ντάσης (76΄Δρογγίτης) και Χατζηπαναγιώτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top