ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

11/09/2014 06:00:00 μ.μ.





Μετά από μέτριο και δυνατό ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Πάγος και Α.Ο.Σ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του Α ομίλου.
Μετά από την σημερινή αναμέτρηση οι δυο Συριανές ομάδες ισοβαθμούν με τους Άνω Μερά και Α.Ο Μυκόνου στην κορυφή (παιχνίδι περισσότερο για τις Συριανές ομάδες) του πρώτου ομίλου και η συνέχεια αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα για τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ.
Στο πρώτο μέρος είδαμε ένα παιχνίδι κέντρου με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες χωρίς όμως να έχουμε κάτι το αξιόλογο. Ο Πάγος είχε μια ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι το αξιόλογο μπροστά από την εστία του Συριανού.
Στην αρχή του Β μέρους ο Α.Ο.Σ έδειξε να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο στο πρώτο εικοσάλεπτο της «επανάληψης» αλλά μέχρι εκεί. Αξιόλογη ευκαιρία δεν είχε με τις δυο ομάδες να συμπληρώνουν 1 ώρα στο παιχνίδι δίχως καμία κλασική ευκαιρία για γκολ.
Για τον πάγο απουσίασαν δυο σημαντικά στελέχη της ομάδας, καθώς Χούρος (τιμωρημένος) και Ξένος (τραυματίας) δεν έδωσαν το παρών.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.

Α.Ο ΠΑΓΟΥ (Ξενικάκης): Λοϊσιος,, Φωτεινιάς, Νομικός, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος, Μιχάλοβιτς,, Ρούσσος κ, Ρούσσος Γ, Πάπιτσης, Βάλβης, Πρίντεζης Μ.

Την 18αδα των γηπεδούχων συμπλήρωσαν οι: Τρόκα, Βαμβακάρης, Ρούσσος Κ, Αραγιάννης, Αργυρός, Βαρθαλίτης, Ρούσσος Ν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top