ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : Ο ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΖΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ , ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΙ ΛΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

11/18/2014 08:54:00 μ.μ.





Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα είναι ο διάδοχος του Πέτρου Ζουρουδη στην τεχνική ηγεσία του Διαγόρα
Ένας Πέτρος φεύγει ένας άλλος Πέτρος έρχεται… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 12sports.gr ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα είναι ο διάδοχος του Πέτρου Ζουρούδη, ο οποίος θα συνεχίσει μόνο ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Διαγόρα. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης είναι πιστός στρατιώτης των ''κυανέρυθρων'' και επιστρτέφει στα παλιά του λημέρια για να συνεχίσει το έργο που άφησε. Όπως είναι εύλογο δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το κάλεσμα του Διαγόρα και όλοι μαζί θα επιδιώξουν να οδηγήσουν την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου.

''Η Διοίκηση του Γ.Σ Διαγόρας ανακοινώνει την πρόσληψη του Πέτρου Ρουτζιέρη, ως προπονητής της ανδρικής ομάδας. Μετά από διαλογική συζήτηση με τον Πέτρο Ζουρούδη, αποφασίστηκε από κοινού, να παραμείνει ως ένας έμπειρος και πολύτιμος με ιδιαίτερα χαρίσματα παίκτης και μαζί του φυσικά, ο Διαγόρας να προχωρήσει στην υλοποίηση του τελικού στόχου της ανόδου. Ο Ζουρούδης έβαλε τις γερές βάσεις, ο «γηραιός» να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι επιστροφής στην «Σούπερ Λιγκ». Ο Πέτρος Ρουτζιέρης, ένα δικό του παιδί και άλλη μια ξεχωριστή σημαία του, επιστρέφει στο πλαίσιο της συσπείρωσης των «Διαγορίτικων Δυνάμεων». Η ιστορία μας Ενώνει και θα μας Ενώνει πάντα!

 Την προσεχή Παρασκευή θα ανοίξει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τα παιχνίδια Ποσειδών Καρπάθου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (14:00) και Α.Ε. Λέρου- Γ.Σ. Διαγόρας (14:45). Οι αναμετρήσεις ορίστηκαν από την Ε.Π.Σ.Δ., με τις δύο ροδίτικες ομάδες να ταξιδεύουν σε Κάρπαθο και Λέρο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(21/11):
Κάρπαθος (14:00): Ποσειδών Καρπάθου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Σπανός)
Λέρος (14:45): Α.Ε. Λέρου- Γ.Σ. Διαγόρας (Ακοκλάνης)    

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top