ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΗ Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ , ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 7-0 ΤΟΝ ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ

11/16/2014 08:05:00 μ.μ.



Σπάει… κάθε ρεκόρ η Θύελλα Περιστερώνας, η οποία κερδίζοντας με το εμφατικό 7-0 τον ΠΑΟ Ξυλούπολης, παρέμεινε στην κορφή, έχοντας «αέρα» πέντε βαθμών από την 2η θέση.
Ο Παντελίδης και η… παρέα του για ακόμα ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ έδειξαν ότι δεν χαρίζουν κάστανο σε κανέναν και πλέον αποδεικνύουν ότι η ήττα από τα Λαγυνά ήταν μια κακή παρένθεση. Μαζί με το σημερινό παιχνίδι, η Περιστερώνα πήρε την 5η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και μοιάζει πως είναι ασταμάτητη.
Μετά από παύση μιας εβδομάδας, μάλιστα, πήρε το… όπλο του και ο Παναγιώτης Νίτσης,ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές και έφτασε τα 13 γκολ σε οκτώ αγώνες, περνώντας ξανά στην πρώτη θέση των σκόρερ της Α κατηγορίας.Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Παντελίδης, Κάλτσος και Πεχλιβανίδης.
Πλέον,την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχει ξεκούραση για τους παίκτες της Θύελλας, καθώς την 9η αγωνιστική θα εκτίσει το ρεπό της. Την μεθεπόμενη πάντως υποδέχεται τον Μακεδονικό Λητής και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, ταξιδεύει στην Δορκάδα.
Η σύνθεση της ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΣ: Σαραπατσάνος, Δάμι, Καλτσός, Αλεξανδρίδης, Καρύπογλου, Καλαγκάνης, Φορόπουλος, Μπρούνο Γκάτζο, Πεχλιβανίδης, Νίτσης, Παντελίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λαουτίδης, Δέλκος και Σαββίδης
Σκόρερ: Νίτσης 4, Παντελίδης, Καλτσός, Πεχλιβανίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top