ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ , 4-1 ΤΟΝ ΠΑΟΝΕ

11/05/2014 07:52:00 μ.μ.




Δεν καταλαβαίνει τίποτα η ΑΠΕ Λαγκαδά. Το συγκρότημα του Θούλη Γιαμουρίδη κερδίζοντας τον ΠΑΟΝΕ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, παρέμεινε για ακόμα μια αγωνιστική στην κορυφή.
Οι Λαγκαδιανοί με καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΝΕ κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο να πάρουν αέρα δύο τερμάτων και ουσιαστικά να «κλειδώσουν» τους τρεις βαθμούς της νίκης στο δεύτερο μέρος με το γκολ του Ξανθόπουλου.
Αρχικά με τον Τσερκέζη, η ΑΠΕΛ προηγήθηκε με 1-0 στο εικοσάλεπτο, με τον ΠΑΟΝΕ όμως να μειώνει αμέσως με τον Χατζηβλασίου. Από κει και πέρα η ομάδα του Λαγκαδά κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα, καθώς ο Παραλίκης ευστόχησε σε πέναλτι στο 33ο λεπτό ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Βεϊδαμενίδης έκανε το 3-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. To τελικό 4-1 διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα ο Ξανθόπουλος στο 80 λεπτό.
Πάντως οι άνθρωποι των Νέων Επιβατών έφυγαν με παράπονα από την διαιτησία του κ. Λιαχούδη, διαμαρτυρόμενοι για το 2ο πέναλτι που δόθηκε στην ΑΠΕΛ όσο και για μια περίπτωση πέναλτι όπου δεν υποδείχθηκε για τον ΠΑΟΝΕ. Πέρα από την βαριά ήττα, ο Βαγγέλης Κολώνης είδε επίσης τον τερματοφύλακα Αβραμίδη να τραυματίζεται, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τετρακέφαλο του.
Τέλος, οι ΑΠΕΛίτες απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής με έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Παύλο Μελά (με παιχνίδι λιγότερο) και συνεχίζουν το αήττητο τους σερί για 8η συνεχόμενη αγωνιστική. 

ΑΠΕΛ-ΠΑΟΝΕ 4-1
Σκόρερ: Τσεκέζης, Βεϊδαμενίδης, Παραλίκης (πεν.), Ξανθόπουλος (πεν.)/ Χατζηβλασίου
Διαιτησία: Λιαχούδης

ΑΠΕΛ (Γιαμουρίδης): Πέτκαρης, Καπετανόπουλος, Λαβιδάς, Αθανασίου, Καραντζιάς, Σακαλής, Παπαναστασίου, Αθανασιάδης, Βεϊδαμενιδης, Παραλίκης, Τσερκέζης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κατσαμάγκας (65΄), Ξανθόπουλος (73΄) και Πεταλωτής (73΄)
ΠΑΟΝΕ (Κολώνης): Αβραμίδης (λ.τ Καρυοφίλλης), Καμπούρης, Παπαντωνίου (Παπαδάμος), Λημνιός, Βίνσεντ (Αρσενίδης), Εμμανουηλίδης, Κοκολαντωνάκης, Χατζηβλασίου, Ναλμπάντης, Παπαποστόλου, Γιουλδούρης
Αβραμιδης(αναγκαστική αλλαγή καρυοφιλλης),καμπούρης,παπαντωνιου(παπαδαμος),Λημνιος,εμμανουηλιδης,βινσεντ(αρσενιδης);κοκολαντωνακης,Χατζηβλ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top