ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 4-0

11/09/2014 05:52:00 μ.μ.





Τον καλό του εαυτό φαίνεται πως βρίσκει ο Αίας Ευόσμου, ο οποίος σήμερα κόντρα στον Ελευθεριακό πήρε μια σημαντική ΝΙΚΗ με το εμφατικό 4-0.
Η αρχική ενδεκάδα του Ελευθεριακού
Η αρχική ενδεκάδα του Ελευθεριακού
Μεγάλος πρωταγωνιστής και mvp του αγώνα ήταν και πάλι ο Μανώλης Λαφτσίδης, μιας και ο επιθετικός του Αίαντα σημείωσε καρέ τερμάτων και με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας.
Οι Ευοσμίτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους παίκτες του Ελευθεριακού και ήδη από το πρώτο μισάωρο του αγώνα, βρέθηκαν να προηγούνται με δύο τέρματα διαφορά, για να σημειώσουν ακόμα δύο στο δεύτερο μέρος και να πάρουν μια σχετικά εύκολη νίκη.
Αυτό ήταν το 4ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ χωρίς ήττα για την ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη, μια νίκη η οποία σίγουρα αναμένεται να τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι «πάτησαν» τριάδα και παρέμειναν στο -6 από την κορυφή. Και μάλιστα πριν το τοπικό ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕ Ευόσμου.
Από την άλλη, ο Ελευθεριακός δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και σίγουρα έχει μπει από νωρίς σε μπελάδες. Επόμενο κρίσιμο «τεστ», την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 4-0
Σκόρερ: Λαφτσίδης 23΄, 26΄, 60, 71΄(πεν.)
ΑΙΑΣ: Κανίδης, Σέρα, Κιλιγκαρίδης, Λίγκος, Πολυκάρποφ, Τσάτσας, Λαφτσίδης Μ., ΛΟΎΠΟ, Γιαννακίδης, Παπατζίκος, Καραμουκίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μιχαηλίδης, Βαλκάνης και Γκαμπέσης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top