ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΠΕΛΟΚΗΠΩΝ , 3-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ

11/16/2014 01:26:00 μ.μ.



Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Αστέρας Αμπελοκήπων, ο οποίος πριν από λίγη ώρα κέρδισε με 3-0 την Δόξα Αδένδρου που παρατάχθηκε χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Λουλουδόπουλο και άλλα της στελέχη. 
Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους Αμπελοκηπιώτες καθώς με την έναρξη του αγώνα μπήκαν δυνατά στο ΠΑΙΧΝΙΔΙαπό το πρώτο λεπτό και μόλις στο 4΄ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόρερ του πρώτου τέρματος ήταν ο Μπουρνουξούζης, ο οποίο;με ωραίο σουτ, «νίκησε» τον Σφηντσιώτη και έγραψε το 1-0.
Ο ίδιος παίκτες στις αρχές του δευτέρου μέρους έκανε το 2-0 ενώ ο νεαρός Ντούκα διαμόρφωσε το τελικό 3-0  στο 65ο λεπτό. Η ομάδα του Γιάννη Κατσαρού πήρε αναμφίβολα δίκαια την νίκη και τους τρεις βαθμούς, έχοντας φτάσει πλέον στους 11 βαθμούς.
Από την άλλη η Δόξα Αδένδρου παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα,εδώ και τρεις αγώνες μετράει ισάριθμες ήττες με 10 γκολ παθητικό και με μηδέν (!) ενεργητικό. Σίγουρα το πρόβλημα είναι πλέον ψυχολογικό για την ομάδα του Αδένδρου, η οποία την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.
asteras adendroΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΔΟΞΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ 3-0
Σκόρερ: Μπουρνουξούζης 4΄, 48΄, Ντούκα 65΄
ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλτσίδης, Χατζησάββας, Αποστολίδης, Τερζόπουλος,Χηνιτίδης, Καραντασιάδης, Λαζαρίδης, Λάκκα,Μπουρνουξούζης,Ντούκα, Παντελίδης
ΑΔΕΝΔΡΟ: Σφηντσιώτης, Δούνας Β., Δούνας Ι., Νίκας, Τζιόλας, Καραμπάσης, Ταχίρης, Αρχοντόγλου, Κουτσοδόντης, Μπαρμπούτας, Λέκκας Γ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top