ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ- ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 2-6

11/23/2014 09:57:00 μ.μ.



Με το εντυπωσιακό 2-6 κέρδισε η Προοδευτική Τούμπας τον ΠΑΟΚ Πολίχνης, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ευτυχίδη, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές!
Οι Προοδευτικάριοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ και κατάφεραν από την αρχή του αγώνα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, ειδικότερα όταν από το 25ο λεπτό αγωνιζόντουσαν με παίκτη παραπάνω ύστερα από την αποβολή του Καλογιάννη του «Δικεφάλου». Για τους φιλοξενούμενους, τα γκολ πέτυχαν οι Ευτυχίδης (3), Κάτσου (2) και Παπαδόπουλος.
Αυτή η νίκη έδωσε σημαντική βαθμολογική ανάσα στην Προοδευτική, η οποία είναι από τις ομάδες που τραβάει κόσμο στο γήπεδο μιας και ούτε λίγο ούτε πολύ, σε κάθε της ΠΑΙΧΝΙΔΙ σημειώνεται… over!
Πάντως αυτό που ενδιαφέρει τους ανθρώπους της Προοδευτικής είναι να αποκτήσει η ομάδα μια σταθερότητα στην απόδοση της, η οποία θα την βοηθήσει σίγουρα να πετύχει τους στόχους της. Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες παίρνουν χρόνο συμμετοχής και το κλίμα παραμένει άψογο.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ- ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 2-6 
Διαιτησία: Σαρηγιάννης  (Ηλιάδης- Τσιότσιος Αθ.)
Οι σκόρερ της Προοδευτικής: Ευτυχίδης 3, Κάτσου 2, Παπαδόπουλος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Παπαθανασίου, Χρήστου, Κερπιτσόπουλος, Χολογκούνης, Κοντογιάννης, Ευτυχίδης, Κάτσου, Ράπτης, Διονύσης, Παπαχρήστου Α., Παπαχρήστου Σ.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου και Σπύρος
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ: Σπυρίδης, Γρόσος, Γουρδέλης, Φωτιάδης, Καλογιάννης, Μιχόπουλος, Αζωίδης, Παπαδόπουλος,  Γεωργιάδης, Τραπεζανίδης, Γιδάρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top