ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ 2-4 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

11/21/2014 07:46:00 μ.μ.




Σε φιλικό αγώνα και για την πληρέστερη του προετοιμασία ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος την άλλη Κυριακή στην Ελευσίνα με την Δόξα Μανωλάδας ο Πανελευσινιακός επικράτησε στην Βάρη του Αστέρα με 4-2.

Ηταν ένα δυνατό τέστ για τους δύο προπονητές Φώτη Θανέλλα και Κώστα Παρθενίου να βγάλουν κάποια συμπεράσματα.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
Στο 3' οι σταχυοφόροι άνοιξαν το σκόρ με τον Αλεξανδρόπουλο 0-1, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 14' με τον Μανδύλη 1-1. Στην συνέχεια στο 20' ο Ατματζίδης πέρασε όλη την άμυνα του Αστέρα και με ψηλοκρεμαστό σούτ σημείωσε το 1-2. Στο 44' ο Εβερετ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γεωργιάδη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε. Ο διαιτητής Πανούτσος κοντά στην φάση έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Νικολακόπουλος και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού, Νικολάκης. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νικολακόπουλος σε φάση διαρκείας με σούτ μέσα απο την περιοχη έφερε το μάτς στα ίσα 2-2. Στο 55' άριστος συνδυασμός Μεχμέτογλου-Χύσο με τον τελευταίο να δίνει προβάδισμα στην ομάδα της Ελευσίνας 2-3. Στην συνέχεια 59' δυνατό σούτ του Καζάντζη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αρχοντάκη. Στο 81' ο Τσουμάγκας έπειξε πολύ ωραία το 1-2 με τον Μεχμέτογλου με τον τελευταίο να πετυχαίνει το 2-4. που ήταν και το τελικό σκόρ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πανούτσος απο την Ανατολική Αττική με βοηθούς τους κ.κ Ρούντη και Χούντη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (προπονητής Φώτης Θανέλλας): Καλδέλης, Φραγκής, Μανδύλης, Μαγγίνας, Δραγκοτίδης, Νικολακόπουλος, Μαυροθαλασσίτης, Τακίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντίνου, Κουιουκίδης. Αγωνίστηκαν και οι Φωστέρης, Κωβαίος, Καζάντζης, βελέντζας, Μάγγος, Μαρινάκης, Τσουταφίδης.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (προπονητής Κώστας Παρθενίου): Νικολάκης, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Εβερετ, Κολοβός, Μακρίδης, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Σκαφτούρος, Ατματζίδης, Αλεξανδρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Παπαπαναγιώτου, Χύσο, Μεχμέτογλου, Αρχοντάκης, Γεωργούλης, Τσουμάγκας, Μιχελής, Τοπτίδης, Οικονομόπουλος. Και ένας υπο δοκιμή.
* Απο τους σταχυοφόρους δεν αγωνίστηκαν ο Μάνθος Τσακιλτζίδης και ο Νίκος Κουσκουνάς (τραυματίας).
** Η ομάδα του Αστέρα θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 15:00 στην Βάρη με τον Μανδραικό. 
*** Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Ρίτας Γούλα-Μακρή που έφυγε αναπάντεχα απο την ζωή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top