ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΣ ΠΟΝΤΙΩΝ 2-4 ΤΟΝ ΦΑΛΗΡΙΚΟ

11/11/2014 12:29:00 μ.μ.




Φαληρικός – Ελλάς Ποντίων 2 - 4

Πολύ καλή και δυνατή η ομάδα των φιλοξενούμενων. Κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι, κατάφερε και πήρε μια σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. 

Δεν είναι μόνο η νίκη αλλά συνοδεύτηκε με καλή απόδοση απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα. 

Τα μάτια των παιδιών της Ελλάς έλαμπαν, η συνέχεια ήταν μαγική. Μπράβο και στις δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ ωραία και σε όλα τα παιδιά, ευχόμαστε ότι καλύτερο στη φετινή σεζόν. 

Η αντίπαλη ομάδα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει σε ρυθμό σε κανένα σημείο του 2ου ημιχρόνου αν και μείωσε σε 2-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι Ηλιαδάκης 20o’, Κοσκινάς 30o’ Κάτσικας 70o’ και Τσιρκινίδης 80o’ ήταν οι σκόρερς των νικητών. 

Για τον Φαληρικό και τα δυο γκολ σημείωσε ο Μπαρλής (15o’,75o’). Πολύ καλή η διαιτησία της Ελένης Λαμπαδαρίου. Aποβλήθηκε στο 80ο’ ο Καραμανίδης με 2η κίτρινη κάρτα. 

Φαληρικός (Πάρης Σταμπουλίδης): Σταυράκογλου Α., Καραμάνογλου, Κουτσουναμέντος, Φραγκόπουλος Π., (65ο’ Αθανασίου), Κιουράνης, Μεγαλοοικονόμου, Κανάρης, (55ο’ Δημόπουλος), Λέζο, (55ο’ Μαλλιαρός), Σταυράκογλου Ε., Μπαρλής, Μπάλλας

Ελλάς Ποντίων (Παναγιώτης Αγγελάκης): Λευκόπουλος, Κοσκινάς, Παπαδόπουλος, Χ. Δημητρούκας, Παπαδόπουλος Α., Σιδηρόπουλος, Κάτσικας, (75ο’ Καραγκούνης), Ηλιαδάκης, Καραμανίδης, Ζαφειρίου, (70ο’ Γεωργακόπουλος), Τσιρκινίδης, (85ο' Χολέβας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top