ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ - ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ 2-1

11/23/2014 11:45:00 π.μ.




Το εύστοχο πέναλτι του Λούσα (φωτο) ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον Άγιαξ 2-1
απέναντι στον Α.Ο Σερίφου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β ομίλου.
Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι έκαναν μια μίνι... κρουαζιέρα στις Κυκλάδες αφού ξεκίνησαν χθες από το νησί τους για να φτάσουν σήμερα στη Σύρο παρουσιάστηκαν αρκετά καλά διαβασμένοι και στημένοι στο γήπεδο. Προηγήθηκαν μάλιστα στο 24' με τον Λιβάνιο σε μια αντεπίθεση ενώ ο ίδιος παίκτης στο 15' είχε χάσει μια καταπληκτική ευκαιρία όταν σε τετ α τετ με τον Καρποδίνη δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ο Αγιαξ μετά το γκολ της Σερίφου πίεσε, ανέβασε την απόδοσή του όμως δε μπορούσε να πατήσει περιοχή. Αυτό το κατάφερε πάντως στο καλύτερα χρονικό σημείο αφού στο 43' ο Λούσας μετά από εξαιρετική μπαλιά του Φωτεινιά με πλασέ έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο Αγιαξ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στο 55' να πάρει κεφάλι στο σκορ πάλι με τον Λούσα που εκτέλεσε πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γκούφας που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Το ματς συνέχισε να είναι το ίδιο δυνατό με τον Αγιαξ πάντως να έχει την ψυχολογία με το μέρος του πλέον και να φτάνει χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις στα τελευταία λεπτά του ματς. Μάλιστα έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία στο 88' όταν ο Γκούφας σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Βαλσαμάκης έδιωξε εντυπωσιακά.
Αυτή ήταν η 2η νίκη του Άγιαξ στο φετινό πρωτάθλημα που τον ανεβάζει στην 2η θέση του ομίλου πίσω από τον Παμμηλιακό.

Διαιτητές: Βακόνδιος, Νομικός-Ρούσσος
ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Καρποδίνης, Καφτηράνης, Βαμβακούσης, Γεράρδης, Καπλάνης, Φωτεινιάς, Δημόπουλος, Λούσας, Γκούφας, Ρούσσος Γ, Καράβας.

Α.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ (Παλαιός): Βαλσαμάκης, Μουστάκας, Λιβάνιος Μ, Ρεβίνθης, Γεροντάρης, Ρότας, Μαγουλάς, Ραμπιάς, Μονοβάσιος, Παρίσης, Λιβάνιος Μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top