ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΥΡΓΙΩΝ . 2-1 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

11/18/2014 06:43:00 μ.μ.

Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ - ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 2-1


Ολική ...ανατροπή
Σ' ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο διεξήχθη το ΠΑΙΧΝΙΔΙ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚυργίων-Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου, στο γήπεδο Κυργίων, στην 8η στροφή του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας. Η ομάδα του Χρ. Ζεκερίδη προερχόταν από 3 συνεχόμενες ήττες, μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στη νέα κατηγορία και ήταν μονόδρομος η νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», για να παραμείνουν στη μεσαία ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και να ανέβουν ψυχολογικά που είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη συνέχεια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Θ. Ματρακούκα είχαν 2 συνεχόμενες ήττες και ήθελαν κι αυτοί με τη σειρά τους ένα θετικό αποτέλεσμα.....


Στο α΄ημίχρονο είχαμε ένα αρκετά καλό ΠΑΙΧΝΙΔΙ κυρίως κέντρου, με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στα καρέ των τερματοφυλάκων. Ένα λεπτό όμως πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Καλλίφυτος ευτύχησε να προηγηθεί με ένα γκολ δώρο και να πάει στην ανάπαυλα με το σκορ υπέρ της. Στην επανάληψη τα Κύργια ανέβασαν περισσότερες στροφές και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων, να φέρουν την ολική ανατροπή, πετυχαίνοντας δυο εξαιρετικά γκολ και να πάρουν στο τέλος το τρίποντο. Από ένα δοκάρι είχαν κι οι δύο ομάδες.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
15΄ Ωραίος συνδυασμός Καρατζόγλου Δημητριάδη στο σουτ όμως παρεμβάλλεται ο Μωυσίδης και με τάκλιν στέλνει την μπάλα να βρει τη ρίζα του δοκαριού και στη γραμμή της εστίας μπλοκάρει ο Ιακωβίδης.
17΄ Ο Ορφανίδης μόνος από το σημείο του πέναλτι χάνει μοναδική ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα αρκετά άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καγγελίδη.
20΄ Ο Ασλαμανίδης παίζει το ένα δύο με τον Στάικο επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή χωρίς να φέρει όμως το τελικό αποτέλεσμα κάποιο γκολ.
25΄ Μπάσιμο του Κυσσίδη Α. από αριστερά, το σουτ όμως βρίσκει τα εξωτερικά δίχτυα.
26΄ Ο Βέργος από το ύψος του πέναλτι πετυχαίνει γκολ, που ακυρώνεται ως οφσάιτ(;).
27΄ Το σουτ του Ασλαμανίδη πάνω από το δοκάρι.
44΄ 0-1! Άστοχη ενέργεια του Καγγελίδη στη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κολλά στη λάσπη δίνοντας την ευκαιρία στον Κυσσίδη Α. να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
45΄ Μεγάλη ευκαιρία με τον Δημητριάδη το σουτ του οποίου, προ κενής εστίας, αποκρούει αμυντικός.
52΄ 1-1! Ο Βέργος εκτελεί φάουλ απ’ τα δεξιά και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα παρεμβάλλεται ο Δημητριάδης και με κεφαλιά ….. του καταλογίζεται το γκολ!
53΄ Το σουτ του Βέργου απ’ τα αριστερά ελάχιστα άουτ από το αρ. κάθετο δοκάρι.
55΄ Κίτρινη στον Αρίτζη.
54΄ Κιτρινίζεται ο Ζεκερίδης.
68΄ 2-1! Ο Δημητριάδης αποφεύγει 3 αντιπάλους και πασάρει στον Βέργο ο οποίος σαν σε προπόνηση στέλνει την μπάλα να ξεκουραστεί στην αριστερή γωνιά του πλεχτού.
77΄ Κιτρινίζονται ο Καρατζόγλου κι ο ;
79΄ Προσπάθεια του Βέργου να «κρεμάσει» τον Ιακωβίδη, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
80΄ Ο Καρατζόγλου αποφεύγει εκτός περιοχής τον αντίπαλο τερματοφύλακα, προλαβαίνει και αποκρούει ο Ζαμανόπουλος.
85΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλίφυτο, αλλά το σουτ του Παρουτσή βρίσκει τη ρίζα του δεξιού δοκαριού.
86΄ Μπάσιμο του Καρατζόγλου που σεντράρει, αλλά ο Δημητριάδης δεν πιάνει καλή κεφαλιά, από πολύ κοντά, και η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.
90΄ Κίτρινη στον Καγγελίδη.
90΄+4΄ Κιτρινίζεται κι οΔημητριάδης.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χριστοφορίδης Α.
ΒΟΗΘΟΙ: Χαλόπουλος Β. - Παρασκευούδης Α.
Α.Ε.Κυργίων (Ζεκερίδης Χρ.) 1.Καγγελίδης Α., 2.Πατέρας Σ.(46΄Καλογήρου Χ.), 3.Μακρυγιάννης Π. (75΄Φονδουλάκος Α.),  4.Πεντεζίδης M., 5.Ζαπουνίδης Ι., 6. Zoufi Α., 7. Ζεκερίδης Α. (70΄Καλαϊτζής I.), 8. Δημητριάδης Δ. 9. Βέργος Σ., 10.Περπερίδης Α., 11. Καρατζόγλου Μ.
Πάγκος: Καζακίδης Π., Πρίτσιου Δ., Κελεσίδης Κ., Τερπουικίδης Α.
Εθν. Αστέρας Καλλιφύτου (Ματρακούκας Θ.) 1. Ιακωβίδης Α., 2. Μωυσίδης Θ., 3. Νεοφυτίδης Ε., 4. Ορφανίδης Β., 5. Κυσσίδης Κ.(75΄Τσέλος Φ.), 6. Κυσσίδης Α., 7. Ασλαμανίδης Π., 8. Γεωργιάδης Γ., 9. Στάικος Ν. (55΄Παρουτσής Ε.), 10. Αρίτζης Μ., 11. Ζαμανόπουλος Α.
Πάγκος: Παντσελίδης Γ., Παυλίδης Π., Καρασάββας Ε., Κέντογλου Γ., Μαντάς Δ.
Δηλώσεις προπονητών
Ματρακούκας Θ.(Καλλίφυτος): Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, έδωσαν αυτό που μπορούσαν, έτρεξαν πάρα πολύ, μόχθησαν. Δεν πήραμε όμως αποτέλεσμα και γιατί το δοκάρι μας στέρησε την ισοφάριση και γιατί, για μας, το αποτέλεσμα θέλει κι άλλα πράγματα. Εύχομαι στο Χρήστο καλή πορεία.
Ζεκερίδης Χ.(Κύργια): Εμείς στο α΄ημίχρονο, πιστεύω, ήμασταν καλοί στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε δοκάρι, δεν πετύχαμε κάποιο γκολ και μ' ένα λάθος του Καγγελίδη στο 45΄ η Καλλίφυτος ευτύχησε να προηγηθεί. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και παίξαμε για τον Καγγελίδη που ήταν απαρηγόρητος. Μπήκαμε στο β΄ημίχρονο με πείσμα και διάθεση να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω, ήμασταν καλύτεροι από την Καλλίφυτο, είχαμε τρεξίματα και δίκαια πήραμε τη νίκη. Είχαμε φάσεις για να πετύχουμε κι άλλα γκολ, ήμασταν όμως και τυχεροί στη φάση με το δοκάρι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και να ευχηθώ στο φίλο Θωμά καλή συνέχεια.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top