ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ :ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ , ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

11/17/2014 08:05:00 μ.μ.



Γ ΕΘΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
 
Παρέμεινε πρώτος ο Πανσερραϊκός

Το αήττητό του στο φετινό πρωτάθλημα διατήρησε ο Πανσερραϊκός ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στη δεύτερη θέση έμεινε η Καβάλα με δύο πόντους λιγότερους, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης εκτός έδρας.
Στην ίδια θέση και ο Έβρος Σουφλίου που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Καμπανιακό. Από την πλευρά του ο Άρης επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών παραμένοντας στο μείον δύο από την κορυφή.
Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Άρης Ακροποτάμου. Στους τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή βρίσκεται η Δόξα Δράμας η οποία επιβλήθηκε 3-1 του Απόλλωνα Αρναίας. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε 1-0 της Καστοριάς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ τέλος η Θύελλα Φιλώτα έμεινε στο 1-1 με τον Εθνικό Ν.  Αγιονερίου.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  2 – 0
 
Μόνος πρώτος στην κορυφή

ΣΕΡΡΕΣ:
Xωρίς να χρειαστεί να αγχωθεί ιδιαίτερα και να πιάσει και κάποια φοβερή απόδοση, ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και επέστρεψε στις νίκες, μετά τα τρία ισόπαλα αποτελέσματα, αλλά και στην μοναξιά του στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ΄ Εθνικής, καθώς Καβάλα και Έβρος Σουφλίου δεν κέρδισαν, ενώ στην 2η θέση ανέβηκε πλέον και ο Άρης δημιουργόντας ακόμη μεγαλύτερο συνωστισμό.
Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτερoι καθ” όλη την διάρκεια της αναμέτρησης από τον αντίπαλο τους, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, ελάχιστες στιγμές ένιωσαν να απειλούνται και από την στιγμή που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, κανείς δεν πίστεψε πως κάτι μπορούσε να αλλάξει στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Το φιλμ του αγώνα
10’ Σουτ από τον Τσιμίκα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
26΄Σέντρα από τον Πολίτη, ο Καρατζάογλου το σουτ ψηλά άουτ.
37’ Πάσα από τον Τσιμίκα, ο Παπαστεργίου μόνος με πλασέ κάνει το 1-0.
62’ Σέντρα από τον Μπονέρη, κεφαλιά από τον Γαϊδαρτζή και το 2-0.
66’ Δυνατό σουτ από τον Σαράφογλου, φεύγει άουτ.
88’ Αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Γιώγος.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δράγκος, Μαλανδρής και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Παλιούρας, Τριανταφύλλου Δ., Περπερίδης (46’ Γαλακτερός), Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Τριανταφύλλου Κ., Παπαστεργίου, Μπονέρης (78’ Ασλανίδης), Γαϊδαρτζής, Τάντιτς (84’ Μουτεσίδης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γιάγος, Κοτέντσης, Κουρδάκης, Γιαξής, Πολίτης (67’ Σαπιασβίλι), Μαυρίδης (88’ Ιωαννίδης), Χιονίδης, Σαράφογλου, Καραζάογλου (46’ Νικολίτσας).


ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  1 – 0
 
Κέρδος μόνο οι βαθμοί και η δεύτερη θέση
 
Την δεύτερη σερί του νίκη πήρε ο Άρης που επικράτησε της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0,  χάρη στο γκολ του Ατματσίδη στο 56ο λεπτό.
Οι «κίτρινοι» δεν ξέφυγαν για ακόμα μία φορά από την μετριότητα, ωστόσο το μόνο κέρδος από την σημερινή αναμέτρηση ήταν οι τρεις βαθμοί και η δεύτερη θέση στην οποία βρίσκονται από σήμερα, μετά τις ισοπαλίες του Έβρου Σουφλίου και της Καβάλας.
Στο ίδιο έργο θεατές στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην φτάνει με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία αυτή του πολύ καλού και σήμερα Καπνίδη, μόλις στο 5΄ όταν το σουτ του επιθετικού του Άρη πέρασε ελάχιστα άουτ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον Άρη να δημιουργεί τις προϋποθέσεις, αλλά να τα χαλάει στην τελική προσπάθεια. Πολλά αβίαστα λάθη από τους παίκτες του Κάμπος με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.
Με ένταση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 48΄ μετά από κεφαλιά του Καπνίδη η μπάλα χτυπάει ξεκάθαρα στο χέρι του Σιδηρόπουλου, αλλά ο Καρατέρπος αρνείται να υποδείξει την παράβαση και να δώσει το πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 53΄, μετά από έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή. Την άγουσα προς τα αποδυτήρια είδε και ο τεχνικός της Αναγέννησης, Ασλανίδης, μετά από έντονες αποδοκιμασίες προς τον διαιτητή Καρατέρπο.
Οι «κίτρινοι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα εντός γηπέδου και άνοιξαν στο σκορ τρία λεπτά αργότερα με τον Ατματσίδη (56΄, 1-0). Στη συνέχεια, μόνο ποδόσφαιρο δεν είδαμε…
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την υπομονή τους και στην προσπάθεια τους να αντιδράσουν επιστράτευσαν μόνο αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.Ο Άρης κυνήγησε το δεύτερο γκολ, ωστόσο για ακόμα μία φορά εμφάνισε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Δεν απείλησε και δεν απειλήθηκε με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.
Το φιλμ του αγώνα
3’ Σουτ του Σουνά αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Κατρατσέας.
5’ Σουτ του Καπνίδη από πλάγια εντός μεγάλης περιοχής, η μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
38΄ Κεφαλιά του Καπνίδη μετά από σέντρα του Σουνά η μπάλα ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Κατρατσέα.
53’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σιδηρόπουλο για διαμαρτυρία. Ο προπονητής των Γιαννιτσών, Βασίλης Ασλανίδης μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή, με τον κ. Καρατέρπο να τον αποβάλλει. Με 10 παίκτες τα Γιαννιτσά.
56’ Εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Σουνά με υπερένταση απομάκρυνε ο Κατρατσέας.
57’ Ο Ατματσίδης μέσα από την μικρή περιοχή μετά από κόρνερ του Σουνά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή για το 1-0.
90’ Ο Ρένια πετυχαίνει τέρμα, αλλά ο βοηθός τον υποδεικνύει σε θέση οφ σάιντ.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Καρατέρπος, Ιωαννίδης και Παπαδόπουλος (Κοζάνης).
ΑΡΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ψυχογιός (69’ Χιντασέλι), Προβατίδης, Παπαδόπουλος (46’ Λεμονής), Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης, Πόι (80’ Ρένια).
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (90’ Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (83’ Πομάκης), Μωϋσιάδης, Μπάρμπας (66’ Γκάρτσιος), Κιορτσής.

Κάμπος: «Ευτυχισμένος για τη νέα νίκη, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Την ικανοποίησή του για την δεύτερη νίκη, επί ημερών του, του Άρη ο Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, ενώ για τα μεταγραφικά τόνισε πως ακόμη δεν έχουν παρθεί αποφάσεις.
Αρχικά ο Κάμπος είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ο κόσμος ήταν δυνατός και βοήθησε την ομάδα και στα 90 λεπτά. Ξέρω ότι σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ή ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί σε δύο αγώνες πήραν έξι βαθμούς. Η ομάδα παλεύει σκληρά και δουλεύει πολύ. Έχουμε όμως ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.
Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είπε: «Είμαι στην ομάδα δύο εβδομάδες. Παρακολουθώ τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ και θέλω να αναλύσω πρώτα το υπάρχον υλικό. Να δω σε ποια κατάσταση βρίσκεται και ποια η ποιότητά του. Μετά θα καθίσουμε όλοι μαζί, με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο, θα αναλύσουμε το δικό μας υλικό και στη συνέχεια θα δούμε ποιους θα πάρουμε».

Ουζούνης: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα…»

Τα παράπονά του για την διαιτησία του Καρατέρπου από την Κοζάνη εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ουζούνης.  Ο αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών είπε αρχικά για τον αγώνα με τον Άρη: «Ήταν μία μεγάλη στιγμή για μας ως Αναγέννηση Γιαννιτσών να παίξουμε εδώ με τον Άρη» και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Τους παίξαμε στα ίσια και αν και δεν κάναμε πολλές φάσεις, πιστεύω πως δικαιούμασταν να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία».
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του 52′ όταν ο διαιτητής σφύριξε φάουλ υπέρ του Προβατίδη έξω από την περιοχή και στη συνέχεια ο Σιδηρόπουλος κλώτσησε τη μπάλα, με αποτέλεσμα να δει δεύτερη κίτρινη.



ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ  1 – 1
 
(Χ)ωρίς νικητή το «ντέρμπι» της 2ης θέσης

ΣΟΥΦΛΙ: (Νίκος Γκούντλης)
Ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ με πολλά νεύρα και παράπονα κατά της διαιτησίας, έγινε στο γήπεδο «Δημήτρης Μπακιρτζής», όπου ο τοπικός Έβρος Σουφλίου υποδέχθηκε την ομάδα του Καμπανιακού, σ’ ένα ντέρμπι κορυφής, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο με σκορ 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Οι διαμαρτυρίες και των δύο ομάδων προς τον διαιτητή της συνάντησης, ήταν για το χέρι – πέναλτι κατά του Καμπανιακού που είδε μόνο αυτό, αλλά και απους γηπεδούχους για την καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο και για την αποβολή του Γιώργου Αραμπατζή στην επανάληψη.
Το φιλμ του αγώνα
26’ Προσπάθεια από τον Τοπούζη, ο διαιτητής (ο μόνος) βλέπει χέρι του Δουρμούση, δίνει πέναλτι κάτω από τις έντονες διααμρτυρίες των φιλοξενούμενων, το εκτελεί ο Κέρι και κάνει το 1-0.
45+2’ Σέντρα από τους φιλοξενούμενους και ο Προβατίδης με κεφαλιά κάνει το 1-1.
87’ Αποβάλλεται ο προπονητής του Σουφλίου Γ. Αραμπατζής για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.
90’ Αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Πόπτσης.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Γκουγκούδης, Καμπούρης και Γκαϊτατζής (Σερρών).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ (80’ Αμέτ Ερκάν), Ευφραιμίδης, Κουρέλας, Κέρι, Τοπούζης.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Πόπτσης, Χρήστου (60’ Βάσσος, 80’ λ.τ. Αλεξανδρίδης), Κουντουράς (90’ Βαρότσης), Προβατίδης.



ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ  1 -  0
 
Επιστροφή στις επιτυχίες

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: (Σ. Βασίλαρος)
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής, επικράτησε της Καστοριάς με σκορ 1-0 και πέρασε πάνω από την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι εκτός από το τέρμα που πέτυχαν είχαν και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ, ενώ πολλά παράπονα είχαν οι «γουναράδες» όταν ο κ. Χανίδης αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών σε ανατροπή του Γεωργιάδη, με τους γηπεδούχους να δηλώνουν ότι η φάση ξεκίνησε από οφ σάντ.
Το φιλμ του αγώνα
6’ Πλασέ του Γκαϊδατζή, σε κόρνερ με τα πόδια αποκρούει ο Κοκκινίδης.
Σουτ από τον Μαμούτ, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και άουτ.
27’ Δυνατό σουτ από τον Καμπιώτη αποκρούει και πάλι ο Κοκκινίδης.
31’ Απαντάει στα δοκάρια η Καστοριά, καθώς το σουτ του Ντάμζι καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Συριτούδη.
32’ Σέντρα από τον Μαμούτ, η κεφαλιά του Γκαϊδατζή φεύγει λίγο άουτ.
52’ Σέντρα του Μαμούτ, τσιμπάει την μπάλα ο Γκαϊδατζής και «κρεμάει» τον Κοκκινίδη πραγματοποιώντας το 1-0.
70’ Ανατροπή του Γεωργιάδη από τον Συριτούδη, ο διαιτητής δίνει συνέχεια κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
74’ Σέντρα και πάλι από τον Μαμούτ, το σουτ του Αγγελακάκη φεύγει άουτ.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Χανίδης, Καζατσκίδης και Ντάβελας (Μακεδονίας).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Κουρτόφ, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης (46’ Θεοδωράκης), Καμπιώτης (71’ Αγγελακάκης), Κόσκολος, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ (77’ Ελληνίδης)
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλ. Βάλλης): Κοκκινίδης, Φράγκος, Σουμέλας, Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Μιγιάντες (60’ Γεωργιάδης), Ντάνζι (85’ Τάσσιος), Τσόπρας, Γανόλης (60’ Γιαννουλίδης), Χριστοφορίδης, Σπανός.


ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ 0 ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1 – 1
 
Μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις

ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ:
Χωρίς νικητή έληξε και το δεύτερο ντέρμπι της Καβάλας για το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, όπου το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Άρη Ακροπόταμου, κάτι το οποίο κρίνεται δίκαιο.
Φάσεις και γκολ
**Στο 3ο λεπτό πάσα του Ταχματζίδη, σουτ του Μαρκόπουλου άουτ.
**Στο 5’ σουτ του Σεφερίδη άουτ.
**Στο 8’ φάουλ του Βλάχου, μπλόκαρε ο Κωνσταντάκος.
**Στο 10’ σουτ του Βλάχου, μπλόκαρε ο Κωνσταντάκος.
**Στο 15’ φάουλ του Προβατίδη, έπιασε ο Σουμουλίδης.
**Στο 18’ σουτ του Σπυρίδη άουτ.
**Στο 21’ φάουλ του Προβατίδη στο γάμα, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σουμουλίδης σε κόρνερ.
**Στο 25’ ο Σουμουλίδης πρόλαβε τον Αποστολίδη που ερχόταν μόνος.
**Στο 34’ σέντρα του Βλάχου, σουτ στη κίνηση του Καρλόπουλου και 1-0.
**Στο 45’ κόρνερ του Προβατίδη έδιωξε ο Σουμουλίδης.
**Στο 47’ κεφαλιά του Μαρκόπουλου, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.
**Στο 49’ σουτ του Ταχματζίδη άουτ.
**Στο 51’ φάση διαρκείας στα καρέ του Βυζαντίου η μπάλα έφτασε στον Προβατίδη που με σουτ στο ύψος της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.
**Στο 52’ σουτ του Τσίλογλου άουτ.
**Στο 56’ ο Μαρκόπουλος πέρασε αντιπάλους και τερματοφύλακα αλλά σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
**Στο 62’ σουτ του Ταχματζίδη άουτ.
**Στο 66’ σέντρα σουτ του Κουμπρόγλου μπλόκαρε ο Κωνσταντάκος.
**Στο 75’ φάουλ του Καρλόπουλου μπλόκαρε ο Κωνσταντάκος.
**Στο 77’ εκτέλεση κόρνερ του Βλάχου, κεφαλιά του Ελευθεριάδη σίρριζα άουτ.
**Στο 90’ φάουλ του Βλάχου έδιωξε ο τερματοφύλακας του Άρη.
**Διαιτητές: Λυμπούδης, Κουλά Χουσεϊν, Μιχαηλίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Ν. Καραμπιμπέρης):Σουμουλίδης, Καρλόπουλος, Κουμπρόγλου, Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Σπυρίδης (87’ Λόλη), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου (80’ Μουρατίδης), Ταχματζίδης (67’ Μεντής).
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Άκης Βάβαλης): Κωνσταντάκος, Ρετσινάς, Προβατίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Καραγιαννίδης, Παπαζούδης (72’ Σκονίδης), Μονιός (80’ Πτηνόπουλος), Παπαδόπουλος (89’ Καμπερίδης), Αποστολίδης.


ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ  1 – 1
 
Από ήταν ημίχρονο οι δυο ομάδες, σ` ένα πραγματικό ντέρμπι

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: (Τάσος Πατσίδης)
Σ` ένα πραγματικό ντέρμπι στην Ελευθερούπολη, Ορφέας και ΑΟΚ, μοιράστηκαν τους βαθμούς.
Ο ΑΟΚ δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί όσο έπρεπε  το κακό ξεκίνημα του Ορφέα, στα πρώτα 30` λεπτά.  Εκεί θα μπορούσε να είχε πάρει ένα σοβαρό προβάδισμα. Η άμυνα του Ορφέα σε αυτό το διάστημα, έκανε τραγικά λάθη.
Από τη στιγμή που ο Ορφέας βελτιώθηκε, τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Η αλλαγή του Χιονίδη στο 32` έδωσε ενέργεια και πιο επιθετικό σχήμα. Επίσης ο Αϊβάζης και ο Βραμέντσαλης σταμάτησαν τα λάθη.
Ο ΑΟΚ γενικά όμως φαινόταν ότι πατούσε καλά στα πρώτα 45` λεπτά, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε την ισοφάριση.
Στην επανάληψη η ομάδα της Ελευθερούπολης μπήκε καλύτερα αφού ο Κερμενίδης  ήταν σε σπουδαία μέρα. Επίσης πολύ καλός ήταν ο Τσίτσης. Ο ΑΟΚ ήταν κομμένος στο χώρο της μεσαίας γραμμής και δεν μπορούσε να περάσει τις κάθετες πάσες. Όταν πάντως η μπάλα πήγαινε στον Παππά, φαινόταν απειλητικός ο ΑΟΚ από τα πλάγια.
Ο ΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα για δύο φάσεις, προς το πρόσωπο του βοηθού Δημητριάδη. Υποστηρίζει ότι στη φάση του γκολ του Ορφέα, σήκωσε τη σημαία του, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ, Στέλιος Κατρακυλάκης.
Στο 69` είναι η άλλη φάση, όταν ο Χάρης Παππάς βρέθηκε μόνος του μέσα από την περιοχή αλλά σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ ενώ ήταν έτοιμος να πασάρει για γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

8` Λάθος Αϊβάζη, ο Μπρατσιάνη φεύγει μόνος του αλλά πλασάρει άουτ. Χάνεται έτσι μια κλασσική ευκαιρία.
11` Φάουλ Βιτλή, απόκρουση σε κόρνερ του Παγκάκη.
16` Σέντρα Διαμαντίδη, κεφαλιά του Πόποβιτς το 0-1. Πολύ ωραία εκτέλεση.
32` Σέντρα Κερμενίδη, κεφαλιά του Αϊβάζη το 1-1.
38` Ο Πόποβιτς σημαδεύει μέσα από την περιοχή το δοκάρι. Στην επαναφορά πλασέ του Παππά, μπλοκάρει ο Παγκάκης.
40` Ο Γιαλαμής φεύγει μόνος του από πλάγια θέση αλλά πλασάρει στα χέρια του Φιρινίδη.
45` Ο Τορεζάνι από κοντά δε μπορεί να πιάσει το σουτ, όπως θα ήθελε.
53` Σέντρα Μουρατίδη, κεφαλιά Τορεζάνι ελάχιστα άουτ.
69` Ο Παππάς μόνος του σημειώνεται σε θέση οφσάιντ, για να έχουμε έντονες διαμαρτυρίες.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουμπαράκης, Δημητριάδης (Θράκης) και Ζήρδας (Δράμας).
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Παγκάκης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντσαλης, Αϊβάζης, Τσίτσης, Τορεζάνι, Ντομί (33` Χιονίδης), Γιαλαμής (86` Πασχαλίδης), Κερμενίδης, Μουρατίδης (75` Τσορμπατζής).
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Γ. Ισπυρλίδης): Φιρινίδης, Κοσμίδης, Σταματόπουλος, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Βιτλής (83` Κανούλας), Πόποβιτς (74` Ζουνίνιο), Διαμαντίδης, Μπρατσιάνη (86` Παρμαξίδης).

Οι δηλώσεις των προπονητών

*Γιάννης Ισπυρλίδης: « Έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο»
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Επίσης συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Ελευθερούπολης. Έγινε ένα παιχνίδι δυνατό, ένα τοπικό ντέρμπι αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Η συμπεριφορά και των 22 παικτών ήταν αξιοθαύμαστη. Εμείς έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Από μια στημένη μπάλα, όπου τις δουλεύει ο Ορφέας αυτές τις φάσεις, ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά φάγαμε το γκολ. Στο β` μέρος το ματς ήταν αμφίρροπο. Εμείς είχαμε όλη την εβδομάδα προβλήματα με τραυματισμούς παικτών. Μοιραία έπεσε η απόδοση μας στο β` μέρος, χωρίς πάντως να κινδυνέψουμε. Δημιουργούμε παραπάνω φάσεις απ` ότι τελειώνουμε. Το κακό είναι ότι δεν τις αξιοποιούμε. Πιστεύω ότι θα έρθει ο καιρός που θα τις αξιοποιήσουμε. Δε διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία. Από εκεί που είμαι δε μπορώ να κρίνω τον επόπτη. Ο διαιτητής σ` ένα τέτοιο ντέρμπι στάθηκε αξιόλογα. Δε νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε παράπονα από τη διαιτησία.
*Δημήτρης Μαγκαφίνης: « Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»
Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας μου και του συνεργάτες μου Ανδρέα Βασιλόπουλο και Γιάννη Γεωργιάδη, που μου δώσανε την ευκαιρία να παρακολουθήσω σεμινάριο στον Πειραιά και όλη την εβδομάδα έλειπα.
Φάνηκε πόσο καλά κρατήσανε την ομάδα.
Ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Σχεδιάσαμε να πρεσάρουμε ψηλά και να φέρουμε το παιχνίδι στα αριστερά όπου ο Σταματόπουλος παίζει με ανάποδο πόδι, ενώ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ήταν πολύ δυνατός ο ΑΟΚ στις μονομαχίες. Από κακή τοποθέτηση του Αϊβάζη, δεχθήκαμε από φάουλ το γκολ. Οι φάσεις που έκανε η Καβάλα ήταν από δικά μας λάθη, όχι από οργανωμένο παιχνίδι. Είχε μεγάλη δυναμική ο κόσμος της Καβάλας και μακάρι να ακολουθεί έτσι σε όλα τα ματς. Στο β` μέρος είχαμε παίκτη παραπάνω στη μεσαία γραμμή, βγάλαμε καλούς συνδυασμούς με τους ποιοτικούς παίκτες που έχουμε και πιστεύω ότι με την αλλαγή του Χιονίδη στο 32` στη θέση του αγχωμένου Ντομί, μας έδωσε την υπεροχή στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Στο β` μέρος είχαμε δυο πολύ καλές φάσεις, ενώ ήμασταν πολύ δυνατοί στην αριστερή μας πλευρά με Μουρατίδη, Κερμενίδη, Τριανταφυλλίδη. Ήταν ένα πολύ καλό ματς με δυο πολύ καλές ομάδες.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μου.
Να είστε σίγουροι ότι θα παίξουμε με το ίδιο πάθος με όλες τις ομάδες. Με τον Πανσερραϊκό ήμασταν ακόμη καλύτεροι. Εύχομαι καλή πορεία στον κ. Ισπυρλίδη που το σέβομαι σε μεγάλο βαθμό και καλή πορεία στον ΑΟΚ που τον αγαπώ αφού έπαιξε ο αδελφός μου, για 5 περίπου χρόνια.
Μακάρι να δουν τον ΑΟΚ στην Α` Εθνική, αυτοί που βρίζανε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».


ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ  1 – 1
 
Παράπονα για την διαιτητική τριπλέτα

ΦΛΩΡΙΝΑ: (Γ. Βίτκας)
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Θύελλας Φιλώτα με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου (1-1), με τους προπονητές των δύο ομάδων, να δηλώνουν μετά τον αγώνα, κάποια παράπονα για την αντιμετώπισή τους από τη διαιτησία.
Οι γηπεδούχοι, διαμαρτύρονται για δύο φάσεις, στις οποίες ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε ένα πέναλτι (στην αρχή του β’ ημιχρόνου) και την ακύρωση ενός τέρματος (λίγο αργότερα), ως καταλογισμό οφσάιντ σε παίκτη που προερχόταν από κανονική θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι, για κάποιες αυστηρές κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι κυμάνθηκε στις προσωπικές μονομαχίες στο κέντρο. Η Θύελλα ήταν πιο απειλητική και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 37’ με τον Ζηνόβιο. Στο 43’ ο διαιτητής της συνάντησης απέβαλλε τον προπονητή της Θύελλας, Νίκο Παπανώτα για διαμαρτυρίες, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν για πρώτη φορά, με την εκπνοή του ημιχρόνου.
Στην αρχή του β’ ημιχρόνου έγινε η φάση όπου οι παίκτες του Φιλώτα ζήτησαν πέναλτι σε μία προβολή του Μαρκόπουλου και χέρι αμυντικού του Εθνικού, μπροστά από την εστία, ενώ στο 65’ ο Ζηνόβιος σημείωσε ένα τέρμα, που ακυρώθηκε από τον βοηθό διαιτητή ως οφσάιντ. Στο 71’ ο Εθνικός κατάφερε να σημειώσει την ισοφάριση, με προβολή του Μήτσικα. Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας δύο καλές στιγμές στις καθυστερήσεις, χωρίς να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΑΣΕΙΣ και ΓΚΟΛ

5’ τεχνικό σουτ του Μπαμπάρη έφυγε μόλις πάνω από τα δοκάρια
10’ σέντρα από δεξιά του Στασινόπουλου, κεφαλιά του Ζηνόβιου, η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από τα δοκάρια
20’ εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου, δημιούργησε σύγχυση στην άμυνα του Εθνικού και ο Μαρκόπουλος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία
33’ ο Στεφανίδης εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να φεύγει αρκετά ψηλά από τα δοκάρια του Κοντογουλίδη
37’ σέντρα ακριβείας του Κόλα, ο Ζηνόβιος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Καλογεράκη, σημειώνοντας το 1-0
44’ σουτ του Πεχλιβάνη έξω από την μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον Κοντογουλίδη να πέσει στην αριστερή του γωνία και να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ
46’ σέντρα του Κόλα και προβολή στην μικρή περιοχή από τον Μαρκόπουλο (διαμαρτυρίες για χέρι στην προσπάθεια του επιθετικού της Θύελλας να σκοράρει)
54’ συνεργασία Στασινόπουλου, Μαρκόπουλου και Ζηνόβιου, με τον τελευταίο να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο
65’ παράλληλη σέντρα του Χαϊτίδη από δεξιά, ο Ζηνόβιος σκοράρει, με τον βοηθό να ακυρώνει το τέρμα υποδεικνύοντας οφσάιντ
71’ σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά, η μπάλα πέρασε στο β’ δοκάρι και ο Μήτσικας με προβολή ισοφάρισε σε 1-1
75’ αντεπίθεση από δεξιά με τον Κόλα να κάνει τη σέντρα, ο Ζηνόβιος έπιασε την κεφαλιά, η οποία έφυγε πάνω από τα δοκάρια
94’ μακρινή σέντρα του Δ. Κοντογουλίδη, ο Ανδρεάδης βρέθηκε μόνος μέσα δεξιά όμως το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Καλογεράκης
95’ σέντρα του Κόλα, ο Ζηνόβιος πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τάσης, Κόλλιας και Μωϋσιάδης (Ηπείρου).
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ( Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης Αν., Κόλα, Μπαμπάρης, Κοντογουλίδης Δ., Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης, Στασινόπουλος (55’ Χαϊτίδης), Σιδηρόπουλος (77’ Ανδρεάδης), Ζηνόβιος, Μαρκόπουλος (69’ Πασχαλίδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας (72’ Καζάνας), Δημητρακόπουλος, Μιλκούδης, Αποστόλας, Γκενίνος, Μητσίκας (89’ Αλμπάνης), Στεφανίδης, Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Μπακαρόπουλος (55’ Παπαδόπουλος).



Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Αναγέννηση Γιαν.     1-0
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Άρης Ακροπόταμου 1-1
Απόλλων Αρναίας    -           Δόξα Δράμας            1-3
Πανσερραϊκός           -           Ηρακλής Αμπελοκήπων     2-0
Θύελλα Φιλώτα         -           Εθνικός Ν. Αγιονερίου        1-1
Έβρος Σουφλίου      -           Καμπανιακός            1-1
Εθνικός Αλεξαν.       -           Α.Γ.Σ. Καστοριά        1-0
Ορφέας Ελευθερ.     -           Α.Ο. Καβάλα  1-1

Η Βαθμολογία

ΤΕΡΜ. Β.
1.Πανσερραϊκός       13-4    15
——————————————
2. Α.Ο. Καβάλα         9-2      13
3. Έβρος Σουφλίου  9-3      13
4. Άρης Θεσσαλονίκης        9-6      13
5. Καμπανιακός        10-5    12
6. Δόξα Δράμας        9-8      12
7. Ορφέας Ελευθερ. 8-6      10
8. Εθνικός Αλεξαν.   7-6      9
9. Βυζάντιο Κοκκιν.  6-6      9
10. Θύελλα Φιλώτα  6-6      9
11. Εθνικός Ν. Αγιονερίου  5-6      9
———————————————–
12. Ηρακλής Αμπελοκήπων           4-5      7
13. Αναγέννηση Γιαν.          3-10    5
14. Άρης Ακροπόταμου       5-14    5
15. Απόλλων Αρναίας         5-11    4
16. Α.Γ.Σ. Καστοριά 2-12    2

Η Επόμενη Αγωνιστική (Αναμονή από την ΕΠΟ)

Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Άρης Θεσσαλονίκης
Αναγέννηση Γιαν.     -           Απόλλων Αρναίας
Άρης Ακροπόταμου -           Πανσερραϊκός
Δόξα Δράμας            -           Θύελλα Φιλώτα
Ηρακλής Αμπελοκήπων     -           Έβρος Σουφλίου
Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Εθνικός Αλεξαν.
Καμπανιακός            -           Α.Ο. Καβάλα
Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Ορφέας Ελευθερ.



Οι σκόρερ

Γαϊδαρτζής    Πανσερραϊκός           4
Μουδούρογλου         Δόξα Δράμας            4
Αμέτ Ερκάν    Έβρος Σουφλίου      3
Κέρι    Έβρος Σουφλίου      3
Μαρκόπουλος           Βυζάντιο Κοκκινοχ.  3
Μήτσικας       Εθνικός Ν. Αγιονερίου        3
Πόποβιτς       Α.Ο. Καβάλα  3
Προβατίδης   Καμπανιακός            3
Υψηλός          Καμπανιακός            3
Αγγελακάκης Εθνικός Αλεξανδ.     2
Αϊβάζης          Ορφέας Ελευθερ.     2
Γκέρτσος        Εθνικός Ν. Αγιονερίου        2
Γκόγκας         Πανσερραϊκός           2
Γκόλιας          Άρης Θεσσαλονίκης            2
Ζουνίνιο         Α.Ο. Καβάλα  2
Κερμενίδης    Ορφέας Ελευθερ.     2
Μπάρμπας    Αναγ. Γιαννιτσών     2
Παππάς         Α.Ο. Καβάλα  2
Πιπινίκας       Απόλλων Αρναίας    2
Ραγκαβίνας   Καμπανιακός            2
Σουνάς           Άρης Θεσσαλονίκης            2
Στόϊκος           Δόξα Δράμας            2
Τάντιτς            Πανσερραϊκός           2
Τοπούζης      Έβρος Σουφλίου      2
Χιονίδης         Ηρακλής Αμπελοκ.   2



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top