ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ 0-4 ΤΟΝ ΠΟΣ 2000

11/05/2014 06:35:00 μ.μ.


ΠΟΣ 2000-ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ 0-4

Με καρέ από γκολ προκρίθηκε η Δόξα Λιθοτόπου στη φάση των «16», για το Κύπελλο Σερρών, εις βάρος του ΠΟΣ 2000, στο εξ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Επταμύλων.
Το παιχνίδι ήταν ένα διαρκής επιθετικός μονόλογος των πρωτοπόρων του Α΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας,  οι οποίοι έδειξαν ότι σε βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς πέρα από τα 4 γκολ έχασαν και σωρεία άλλων ευκαιριών.
Από τη μεριά τους οι νεαροί παίκτες τους ΠΟΣ προσπάθησαν για το καλύτερο και μάλιστα πλησίασαν το γκολ αλλά η θεά τύχη τους γύρισε την πλάτη,  καθώς στο 37΄ ο Αγιάνογλου με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά σημάδεψε τη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού του Γεωργιάδη, ο οποίος σε όλο το παιχνίδι παρέμεινε θεατής και πολύ λίγες φορές ήρθε σε επαφή με την  μπάλα.

Τα γκολ σημείωσαν:
09΄, 0-1, ο Ευθύμης Σιδηρόπουλος με τεχνικό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
16΄, 0-2, ο Χαλκίδης με σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά αυτή τη φορά, βρήκε δίχτυα
41΄, 0-3, ο Γιώργος Ζυγκερίδης με κεραυνό μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιαννακίδη
77΄, 0-4, ο Χαλκίδης μετά από κάθετη του Γκρούλιου βγήκε στην πλάτη της άμυνα ξέφυγε και τον Γιαννακίδη και πλάσαρε σωστά αποφεύγοντας εν τω μεταξύ και του αμυντικούς που είχαν καλύψει την εστία.
Εύκολο απόγευμα για το διαιτητικό τρίο που το αποτελούσαν οι: Παπαδόπουλος Πέτρ, Μενέξης και Σολάκης, 
ΠΟΣ 2000(Αλ. Μόσχου): Γιαννακίδης, Αθαννασάκης, Αλεξιάδης(75΄Νενέρογλου), Μητρούσκας, Μόκκας, Μαργαρίτης, Αγιάνογλου, Μουτσιάνας, Γιαννακόπουλος(46΄Κασίμης), Πολυχρονίδης(46΄Τσένι), Καραθεοδώρου
ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ(Χρ. Πεμπές): Γεωργιάδης, Ζυγκερίδης Ι., Αποστολίδης, Δγημητρίου, Πανταζής, Ζιγκερίδης Β., Χαλκίδης, Γκρούλιος, Σιδηρόπουλος(46΄Παναγιωτίδης), Μουτίδης(54΄Ευθυμιάδης), Ζυγκερίδης(46΄Ελευεθριάδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top