ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ 1-3 ΤΗΝ ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

11/23/2014 06:30:00 μ.μ.





Το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μετά και το τέλος της 9ης αγωνιστικής είναι ο ΠΑΟ Κουφαλίων. Με σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό και με απόλυτη συγκέντρωση, τα Κουφάλια κέρδισαν με 1-3 την ΑΕ Αμπελοκήπων
Αν και στο πρώτο μέρος, η ομάδα που είχε ορισμένες ευκαιρίες ήταν αυτή του Ιάκωβου Καραϊσαρλή, τελικά αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν ο ΠΑΟ Κουφαλίων. Στην πρώτη καλή ουσιαστικά ευκαιρία των φιλοξενούμενων, ο Μίσκου έφυγε στην πλάτη της άμυνας και στο τετ-ατ-τετ- με τον Τσιμόπουλο, έσπασε την μπάλα στον Βαρδαλή, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 0-1 στο 26ο λεπτό.
  1. Στην συνέχεια, ο ΠΑΟ Κουφαλίων απέβαλλε το άγχος και πολύ γρήγορα με τον Μαρίνο Τανταλίδη, έκανε το 0-2 στο 33΄, δείχνοντας ότι θα καθαρίσει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ από το πρώτο μέρος.
    Παρόλα αυτά μετά από μια μικρή ασυννενοησία στην άμυνα, ο Γάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, βάζοντας ξανά τους Αμπελοκηπιώτες μέσα στο παιχνίδι.
    Η διαφορά όμως των δύο ομάδων ήταν ορατή. Τα Κουφάλια δίχως να χάσουν ιδιαίτερο χρόνο, απάντησαν αμέσως στην επόμενη φάση τους. Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μίσκου, ο 17χρονος μεσοπιθετικός έδωσε ακόμα μια μπαλιά πάρε-βάλε, αυτή τη φορά στον , o οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
    Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι άψογη ήταν και η διαιτησία του Μολιχιτούδη και των βοηθών του Πάτρα και Τσότσιου.
    MVP: Χωρίς καμιά αμφιβολία τον άτυπο τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα κέρδισε ο Μάρκος Μίσκου των Κουφαλίων, Με δύο μπαλιές έτοιμες στο… πιάτο των σκόρερ Βαρδαλή και Μαυρόπουλου αλλά και με αρκετές προσωπικές ενέργειες, ο πιτσιρικάς έκλεψε την… παράσταση. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του αρχηγού των Κουφαλίων Μαρίνου Τανταλίδη.
    Καραϊσαρλής: Σε ερώτηση που έγινε στον νέο προπονητή της ΑΕΑ, σχετικά με το αν πιστεύει ο ίδιος στην παραμονή της ομάδα, η απάντηση του ήταν αφοπλιστική. «Αν δεν πίστευα στα παιδιά, δεν θα αναλάμβανα…» είπε ο Ιάκωβος Καραϊσαρλής δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που δείχνει στους ποδοσφαιριστές του. Πάντως σήμερα απουσίαζε ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Καλπαζίδης.
    ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 1-3
    Σκόρερ: Γάκης (αυτ.)/ Βαρδαλής 26, Τανταλίδης 33΄
Διαιτησία: Μολιχιτούδης (Πάτρας- Τσότσιος)
ΑΕΑ (Καραϊσαρλής): Τσιμόπουλος, Σαρνταρίδης, Καρυπίδης, Ισάκου, Ζηρίδης, Ντάρτζαλης, Μητσόγλου, Αριστειάδης, Δάρατζης, Κοτσερίδης, Παρασκευόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λασκαρίδης και Σπηρίδης
ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Γιαρρικάνης): Σαρηγιαννίδης, Βλάχας, Γάκης Α., Χούτας, Παπαεμανουήλ, Νουβάκης, Τανταλίδης, Γάκης Δ., Βαρδαλής, Μαυρόπουλος, Μίσκου
Αγωνίστηκαν επισης οι: Ψαράς, Αβραμίδης και Τουλγαρίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top