ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΥΚΛΑΔΩΝ : ΑΝΩ ΜΕΡΑ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 1-3 , ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Ο Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

11/23/2014 05:50:00 μ.μ.




Το καλύτερο φετινό του ΠΑΙΧΝΙΔΙ στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Α.Ο Σύρου, που «σκόρπισε» 3-1 την Άνω Μερά στο γήπεδο της και «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση του ομίλου. Άριστο στήσιμο της ομάδας από τον Μάκη Βαρθαλίτη, «παλικάρια» οι παίκτες του Α.Ο.Σ στην δυσκολότερη έδρα
του Κυκλαδίτικου πρωταθλήματος.
Καπλάνης, Σαγκινέτος και Μουράι οι σκόρερ της Συριανής ομάδας που έχει πολλά παράπονα από τη σημερινή διαιτησία.

Πολλά λάθη από την διαιτητική τριάδα χωρίς όμως να ευνοηθεί κάποια από τις δυο ομάδες, ενώ αποβλήθηκε άδικα ο προπονητής του Α.Ο.Σ κ. Μάκης Βαρθαλίτης στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως αυτό να σταθεί εμπόδιο στον τεχνικό του Α.Ο.Σ στο να καθοδηγήσει με μαεστρία το παιχνίδι.

Γκολ με το «καλημέρα»
Ο Α.Ο Σύρου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Καπλάνη στο 7ο λεπτό και ενώ προηγήθηκε κάθετη μπαλιά του Σαγκινέτου.
Στην συνέχεια η Άνω Μερά πίεσε τον Α.Ο.Σ, χωρίς όμως να καταφέρει να μπει με αξιώσεις στα «καρέ» του Συριανού. Εμπόδιο και ο ισχυρός άνεμος για τις δυο ομάδες στο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Στο 37ο λεπτό η Άνω Μερά έφτασε στην ισοφάριση. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετράι, έφυγε η μπάλα από τα χέρια του Συριανού και κατέληξε στα δίχτυα (ίσως χρειάστηκε και η μεσολάβηση του Γιόγιου. Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου η Άνω Μερά έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Πετράει σταμάτησε στο δοκάρι του Συριανού.

Στο Β μέρος ο Α.Ο.Σ είχε ευνοϊκό άνεμο κάτι το οποίο βοήθησε την ομάδα μας. Στο 72΄ το δυνατό σουτ του Μπενίτου Σαγκινέτου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πουλάκη, ενώ 6 λεπτά αργότερα (78΄) ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κεκελή γράφοντας το 2-1.
Δυο λεπτά αργότερα (80΄) ο Σαμπάν Μουράι με εκπληκτική ενέργεια και εκτέλεση έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΑΝΩ ΜΕΡΑ-Α.Ο ΣΥΡΟΥ 1-3

ΑΝΩ ΜΕΡΑ: (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα, Κεκελης, Κεραμιδάς, Μπουμπούρης, Τουρέ, Ντιαϊέ, Τσάλμας, Γιόγιος, Πετράι.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ: (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Κόκκαλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Τερόλης, Γκιουράι, Μουράι, Σαγκινέτος, Μπαλόπητας, Καπλάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top