ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ 1-1 ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

11/09/2014 05:27:00 μ.μ.




Τρίτη σερί απώλεια βαθμών για τον Πανσερραϊκό που έμεινε στο 1-1 (τρίτη σερί φορά αυτό το σκορ) με τον εντυπωσιακό και φέτος Καμπανιακό, ωστόσο τα λιοντάρια διατηρήθηκαν στην κορυφή του πρώτου ομίλου (12 βαθμούς), έχοντας συγκατοίκους πλέον τον Έβρο Σουφλίου και την Καβάλα!

Το φιλμ του αγώνα
3' ΓΚΟΛ! 0-1! Ο Τάντιτς βγάζει την σέντρα και ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά ανοίγει το σκορ!
12' Σουτ του Χατζόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ
14' Κεφαλιά του Ρακαβίνα από κόρνερ του Προβατίδη η μπάλα λίγο έξω
17' ΓΚΟΛ! 1-1! Ο Προβατίδης ισοφαρίζει για τον Καμπανιακό μετά την πάσα του Υψηλού, ο πρώτος πρόλαβε την έξοδο του Παλιούρα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
22' Σουτ του Πλιάγκα η μπάλα περνάει αρκετά άουτ.
35' Ο Υψηλός επιχείρησε το σουτ και ο Παλιούρας μπλόκαρε.
41' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό! Ο Τάντιτς γύρισε για τον Παπαστεργίου ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια βρήκε στην πλάτη του Κηπουρού καθώς και στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
45' Σουτ του Κ. Τριανταφύλλου, ο Κηπουρός πέφτει και παραχωρεί κόρνερ.
60' Σουτ του Κ. Τριανταφύλλου ψηλά άουτ.
65' Ο Μπονέρης πέφτει μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής του υποδεικνύει κίτρινη κάρτα για "θέατρο" προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Σερραίων οι οποίοι υποστηρίζουν πως υπήρχε περίπτωση πέναλτι.
80' Ο Προβατίδης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα λίγο έξω.
86' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό! Ο Τάντιτς έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Γαϊδαρτζής με πλασέ στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος (77' Γαβάνας), Υψηλός, Αντωνιάδης,  Χρήστου (60' Αποστολίδης), Κουντουράς (69' Αλεξανδρίδης), Προβατίδης 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Κ. Τριανταφύλλου, Πλιάγκας (58' Μπονέρης), Τσιμίκας (71' Ρούτσης), Παπαστεργίου, Τάντιτς, Γαϊδαρτζής
Πηγή: Serressport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top