ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΑΚΙ 0-3 ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

11/23/2014 11:21:00 π.μ.




Σε ανοδική πορεία κινείται το τελευταίο διάστημα το Σταυράκι. Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη, μετά το διπλό μέσα στην Περίβλεπτο με 1-2 επί της τοπικής ομάδας και την εντός έδρας νίκη 3-0 κόντρα στις Καρυές, προχώρησε με ένα ακόμη τρίποντο, κερδίζοντας τον Αετό Πρωτόπαππας με 0-3 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί ένα δεκαπεντάλεπτο στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ, οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 0-2 στο σκορ κι έτσι τα πράγματα απλουστεύτηκαν γι' αυτούς στη συνέχεια.
Πιο συγκεκριμένα, στο 9' ο Παύλος Βαρτζιώτης μετά από σέντρα του Καλαμπόκη άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Σταυρακίου. Στο 13' ο Μαργιόλας με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ στα εναπομείναντα λεπτά, μέχρι την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, το ματς εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του Σταυρακίου.
Αντίθετα, στην επανάληψη το Σταυράκι έκανε συντήρηση δυνάμεων, όμως αυτό δεν το εμπόδισε να φτάσει στην επίτευξη και τρίτου τέρματος, ενώ η Πρωτόπαππα στο διάστημα αυτό είχε δύο καλά σουτ έξω από την περιοχή, με το πρώτο να καταλήγει άουτ και το δεύτερο να εξουδετερώνει ο γκολκίπερ, Γκάτζιος.
Στο 86' ο Ντίνος Κολιός, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, με έξοχο σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Μπισιέλα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Νέος (Αλεξίου-Νικόπουλος).
ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: Μπισιέλας, Μαλισσόβας, Χρήστου (46' Σπήτας), Μπαρέκος, Τσακανίκας, Δεμερτζίδης, Τόρης, Παπαγεωργίου (72' Τζίμας), Σιώπης, Πράσσος, Τζιμογιάννης.
ΣΤΑΥΡΑΚΙ: Γκάτζιος, Βούλγαρης (78' Καλογιάννης), Παργινός, Μαραγκός, Κίτσιος (65' Κοσμάς), Καλαμπόκης, Καπατσέλης, Βαρτζιώτης, Μασούρας (74' Κολιός Ντ.), Μαργιόλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top