ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 3-0 ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

10/12/2014 06:37:00 μ.μ.



Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαία νίκη για τη Δόξα Δράμας που επικράτησε με το ευρύ 3-0 της Καστοριάς και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στην Γ’ Εθνική, θυμίζοντας κάτι απ’ το ένδοξο παρελθόν της!

1' ΓΚΟΛ 1-0! Στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια η Δόξα πέτυχε το πρώτο της φετινό τέρμα. Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Κυριακή, η μπάλα φτάνει στο κέντρο της άμυνας της Καστοριάς όπου ο Μουδούρογλου με υπέροχη κεφαλιά εκτελεί τον Κοκκινίδη και ανοίγει το σκορ. Αμέσως μετά το γκολ ο Μουδούρογλου πήγε προς την κερκίδα των επισήμων και αγκάλιασε τον πατέρα του!
23' Κίτρινη στον Κεφάλα για φάουλ από πίσω στον Στόικο
24' Κίτρινη στον Κυριακίδη γιατί εκβίασε πέναλτι μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
25΄Κίτρινη στον Σιάμπο για φάουλ πάνω στον Χριστοφορίδη
31' Πολύ καλή ευκαιρία από αριστερά για την Δόξα με τον Κυριακίδη μετά από κεφαλιά πάσα του Μουδούρογλου να βγαίνει απέναντι από τον Κοκκινίδη και να σουτάρει δυνατά στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το πρώτο δοκάρι.
48' Κόρνερ από δεξιά για την Δόξα με τον Κυριακίδη που στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Σαββαϊδης μπροστά από τον Μουδούρογλου στέλνει την μπάλα κόρνερ χρησημοποιώντας το χέρι αλλά ο διαιτητής Κουμπαράκης που ήταν δίπλα στην φάση δεν καταλόγησε πρόθεση στην κίνηση στον δεξί χαφ της Καστοριάς.
54' ΓΚΟΛ 2-0! Απίστευτο σόλο του Κωνσταντινίδη που κυριολεκτικά μόνος του εξέθεσε την άμυνα της Καστοριάς. Πέρασε τρεις παίκτες από αριστερά, κέρδισε με πάθος τις κόντρες και έφτασε μέσα στην περιοχή και σουτάρησε. Η μπάλα βρήκε πάνω στον Κοκκινίδη και βγήκε προς το ημικύκλιο της περιοχής, εκεί όπου καραδοκούσε ο Μουδούρογλου που σουτάρησε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καστοριάς κάνοντας το 2-0!
59' ΓΚΟΛ 3-0! Η άμυνα της Καστοριάς παραπέει καθώς η επιθετική γραμμή της Δόξας έχει δώσει ένα βροντερό παρών στην σημερινή αναμέτρηση. Από αριστερά ο Κυριακίδης βρίσκει τον Σμίλιανιτς στην άλλη πλευρά και ο σλοβένος προ του Κοκκινίδη που έκανε έξοδο στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία των διχτύων  της Καστοριάς διαμορφώνοντας το 3-0!
63' Στην θέση του Μηλιάτη ο Καραθάνας
65' Πρώτη αλλαγή για την Δόξα και ο Κανετίδης πέρνει την θέση του Σμίλιανιτς
73' Κίτρινη στον Χριστοφορίδη για φάουλ στον Κωνσταντινίδη
75' Αλλαγή για την Δόξα, βγαίνει ο Κωνσταντινίδης και την θέση του παίρνει ο Αθανασιάδης. Ο νεοαποκτηθής σέντερ φορ απέδειξε ότι όντως η Δόξα έκανε μια πολύ μεταγραφή και σίγουρα ο Τσοκακτσίδης θέλει να τον προφυλάξει. 
*Έχει πέσει αισθητά ο ρυθμός του παιχνιδιού με την Δόξα να προσπαθεί με κάποια αντεπίθεση να σημειώσει ένα ακόμη τέρμα, χωρίς όμως να δείχνει να ...καίγεται!
80' Τρίτη αλλαγή για την Δόξα με τον Ντουτσαρίδη να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Δόξας στην θέση του Τουνγκελίδη
81 Η καλύτερη επιθετική προσπάθεια της Καστοριάς ήταν το μακρινό σουτ του Σαββαϊδη έξω από την περιοχή που κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Σαχσανίδη.'
85' Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Στόικο να σουτάρει και η μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
90’ Κίτρινη στον Μουδούρογλου
ΔΟΞΑ (Τσοκακτσίδης) Σαχσανίδης Γεωργιάδης Γελαδάρης Σιάμπος Πετρόπουλος Στόικος Τουνγκελίδης (80' Ντουτσαρίδης) Σμίλιανιτς (65' Κανετίδης)  Κυριακίδης Μουδούρογλου Κωνσταντινίδης (75' Αθανασιάδης)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Δημητρίου) Κοκκινίδης Χριστοφορίδης Σουμέλας (18' Φράγκος) Σπανός Αθανασιάδης Μπαϊρακτάρης (55΄Γεωργιάδης) Σαββαϊδης Κεφάλας Μπορόζης Σαπανίδης Μηλιάτης (63' Καραθάνας)
Πηγή: Sportdrama.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top