ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 0-0

10/12/2014 08:18:00 μ.μ.





Η ασφυκτική πίεση της Δόξας Βύρωνα "σκόνταψε" στην άριστη αμυντική τακτική της φιλοξενούμενης Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

Έτσι το παιχνίδι στο στάδιο Βύρωνα έμεινε στο 0-0. Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 29' όταν ο Μπεκατώρος έπιασε κεφαλιά-ψαράκι μέσα από την μικρή περιοχή όμως η μπάλα αποκρούστηκε από την συμβολή των δοκών και πέρασε άουτ.
Στο 32' η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε κεφαλιά του Λέσι ενώ την ίδια τύχη είχε στο 41' φάουλ του Τζανετή. Ελάχιστα άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων έφυγε η μπάλα και στο 47' και στο σουτ του Βασιλόγιαννη.

Στο 69' ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Μουκέας αντέδρασε σωστά προ του Ι. Σπυρίδη ο οποίος έμπαινε επικίνδυνα από τα πλάγια. Στο 75' ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Χατζάκης αρχικά έδειξε να αιφνιδιάζεται στην μακρινή σέντρα-σουτ του Ψωμά ωστόσο έστω και δύσκολα κατάφερε την τελευταία στιγμή να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 90' και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ελπίδας ο γκολκίπερ Χατζάκης πραγματοποίησε διπλή απόκρουση σε κοντινά διαδοχικά σουτ των Βασιλόγιαννη και Λέσι. Στο 92' οι φιλοξενούμενοι του Μπάμπη Κατσάνου που έστησε σωστά την ομάδα του έφθασαν κοντά στο γκολ όμως στο σουτ που επιχείρησε ο Τσόνκοβ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Το ματς είχε ένταση και νεύρα προς το τέλος αλλά και αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών παικτών κυρίως της Ελπίδας.
Από την Δόξα Βύρωνα διακρίθηκαν οι Ψωμάς, Μπεκατώρος, Τζανετής, Ρόγκας από την Ελπίδα οι Κότσαλος, Χατζάκης, Ι. Σπυρίδης, Πετανάϊ. Στο τέλος του αγώνα παρά το 0-0 οι πολυάριθμοι φίλοι της Δόξας Βύρωνα χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας τους. Άριστο το διαιτητικό τρίο Κυριακόπουλος, Χαρίτος, Τσαγκαράκης

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ:Μουκέας, Αγγελακόπουλος(46' Βασιλόγιαννης), Ψωμάς, Τζανετής, Τσακιράκης, Ρόγκας-Δρόσος, Τσοπανάκος, Ρίζος(46' Λεβέντης), Ταμπουράκης(68' Γκουντελίτσας), Λέσι, Μπεκατώρος.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ:Χατζάκης, Λάμπος(56' Αντωνίου), Κότσαλος, Γ. Σπυρίδης(72' λ.τ. Στάθης), Κωνσταντίνου, Τσόνκοβ, Παούρης, Καλογερόπουλος, Ι. Σπυρίδης, Πετανάϊ, Αγγελιδάκης(62' Συμεωνίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top