ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ- ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ SUPER CUP ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

9/16/2014 12:56:00 μ.μ.



Το  Super Cup της Δωδεκανήσου ανάμεσα στον πρωταθλητή Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και τον κυπελλούχο Φοίβο Κρεμαστής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο του Διαγόρα. 
Η αναμέτρηση αυτή θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Κρεμαστής, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι τιμωρημένος και δεν θα τεθεί στη διάθεσή του Ανδρέα Σταύρου, ο οποίος ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς τον Ρεκλείτη. Οι «ερυθροκίτρινοι» βρίσκονται σε καλό δρόμο και έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον έμπειρο τεχνικό με την παρουσία τους και τις προσπάθειες στις προπονήσεις. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, μετά την κατάκτηση του Seven Side, θέλει να προσθέσει μία ακόμη στη συλλογή του και δεν είναι υπερβολικό να αναφέρουμε ότι ο στόχος της ομάδας είναι τα πάρει όλα φέτος στα Δωδεκάνησα.
 Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ήταν ο μεγάλος νικητής του τουρνουά Seven Side πριν δυο μέρες  καθώς επικράτησε με 2-0 στον τελικό του Φοίβου Κρεμαστής, στους αγώνες που διεξήχθησαν στο γήπεδο του Αγίου Σουλά «Ιωάννης Πρώτος»… Έτσι, οι «ερυθροκίτρινοι» πήραν την πρώτη «κούπα» της χρονιάς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Κλεάνθης Παραδεισίου 4-1
Αστέρας Παστίδας- Φοίβος Κρεμαστής 0-1
Εθνικός Αρχίπολης- Ασπίδα Σαλάκου 2-0
Α.Σ. Χάλκης- Ρόδος 1-0
Κολοσσός Κάστρου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος 0-1
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Α.Σ. Χάλκης 2-0
Εθνικός Αρχίπολης- Φοίβος Κρεμαστής 1-3
ΤΕΛΙΚΟΣ
Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Φοίβος Κρεμαστής 2-0


ΠΗΓΗ : http://www.12sports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top