ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΤΑΡΙ

9/15/2014 11:49:00 π.μ.



Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Σερρών, για την ομάδα του Σκουτάρεως… Νίκη Ελπίδας, στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησαν φέτος οι πράσινοι από το Σκούταρι. 
Νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, τον Άρη Σκοτούσσας, που ως το τελευταίο λεπτό, δεν το ’βαλε κάτω και πάλεψε για το γκολ που  θα έστελνε κατ’ αρχήν το παιχνίδι στην παράταση.
Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, παιχνίδι κέντρου, κατά κύριο λόγο, με σφικτές άμυνες με δυο έμπειρους και καλούς γκολκίπερ από πίσω(Πετρίδης-Τσίμας), χωρίς κλασικές ευκαιρίες, μπροστά από τα δυο τέρματα, ανάμεσα όμως σε δυο ομάδες δυνατές και ισάξιες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον Α΄ και Β΄ όμιλο της Ανώτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών στην οποία θα συμμετάσχουν φέτος. Πιο ουσιαστικοί τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το χρυσό γκολ που τους έδωσε την πρόκριση. 
Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά και από τις δυο ομάδες, που έτσι κι αλλιώς είχαν πολλά χρόνια να συναντηθούν σε επίσημο αγώνα, χωρίς φυσικά να καταφέρουν να γίνουν επικίνδυνοι. Με το πέρασμα του πρώτου 20λεπτου και πιο συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό, ο Χρήστος Διαμαντής έγινε κάτοχος της μπάλας, λίγο πιο κάτω από το κέντρο και αριστερά, πλαγιοκόπησε την άμυνα του Άρη, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και με παράλληλη σέντρα ακριβείας βρήκε το Βαλάντη Ζαφειριάδη στην μικρή περιοχή, ο οποίος με κοντινή προβολή έσπρωξε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Τσίμα, που είχε επιχειρήσει έξοδο προκειμένου να ανακόψει την σέντρα. 
Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων που συνέχισαν να επιτίθενται, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ που θα κλείδωνε το ματς, καθώς τα δυνατά σουτ που επιχείρησε ο Διαμαντής στο 40΄ και 43΄ αποκρούσθηκαν από τον Τσίμα. 
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κι αυτοί να γίνουν επικίνδυνοι, όμως δεν το κατάφεραν, καθώς βρήκαν απέναντί τους μια καλά οργανωμένη άμυνα και έναν πολύ καλό Μάριο Πετρίδη που δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή τους, ενώ τα σου που επιχείρησαν οι Τοπάλ και Μοσχοφίδης  δεν είχαν τύχη.
Στο Β΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν και πάλι μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους στο 50΄ να γίνονται επικίνδυνοι με τον Δελίτσικο που έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής που απέκρουσε ο Πετρίδης. 
Στο 53΄ και πάλι οι φιλοξενούμενοι γίνονται επικίνδυνοι με σουτ του Μοσκοφίδη αυτή την φορά, που και πάλι αποκρούει ο Πετρίδης σε κόρνερ που πέρασε όμως ανεκμετάλλευτο.
Νέο σουτ του Τασιόπουλου αυτή τη φορά στο 59΄, από το ημικύκλιο της περιοχής αποκρούουν τα σώματα των αμυνόμενων της Ελπίδας.
Στο 79΄ μακρινό αλλά δυνατό σουτ του Ζαφειριάδη Γιώργου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Καλό το διαιτητικό τρίο των: Καρασάββα, Πολυζώη, Δουλγέρη
ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ(Αντ. Καρακίζης): Πετρίδης, Πιατόπουλος, Αντωνογλούδης, Σκαπής, Ιντούδης, Κωνσταντινίδης, Γκεντσούδης(74΄Μαντέλας), Ζαφειριάδης Γ., Τζενάι, Διαμαντής(84΄Σιναμέτα), Ζαφειριάδης Β.(61΄Νεόλιανης).
ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ(Ζ. Αρβανιτίδης): Τσίμας, Μήλιος, Πετρίδης(46΄Σωτηρίου), Τασιόπουλος(67΄Χατζηανδρέου), Μωυσίδης(29΄λ.τ.Δουλγέρης), Νόβες, Τοπάλ, Στοΐλας, Μοσκοφίδης, Δελίτσικος, Γκουγκτζήλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top