ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ

9/14/2014 11:13:00 μ.μ.

cfoot2

Στην παρθενική της παρουσία στην Γ’ Εθνική, η Θύελλα Φιλώτα έκανε σούπερ ανατροπή μέσα στον Ακροπόταμο και μπήκε με το δεξί στη νέα της περιπέτεια!

Ο τοπικός Αρης ξεκίνησε ιδανικά με το γκολ του Σεφερίδη, αλλά στη συνέχεια όλα ήρθαν τούμπα, από δυο στημένες φάσεις της Θύελλας.
Η ομάδα από τη Φλώρινα ήταν ιδιαίτερα μαχητική, αν και ο Αρης στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερος, και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Γ’ Εθνική ως πρωτάρα!
Το 1-0 έγινε στο 13` από εντυπωσιακό πλασέ του Σεφερίδη, μετά από κόρνερ του Προβατίδη. Στο 36` ισοφάρισε ο Μισαηλίδης, ύστερα από φάουλ του Βελλίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με φάουλ του Μπαμπάρη στο 73` μετά από λάθος του Χατζηνικολή.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Αρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Προβατίδης, Σεφερίδης, Τσέπα, Καραγιαννίδης (80’ Τερζίδης), Παπαζούδης (46’ Σκονίδης), Πτηνόπουλος (70’ Θεοδωρίδης), Παπαδόπουλος, Δούμπλατζης, Αποστολίδης.
Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης Α, Κοντογουλίδης Δ (26’ Μαρκόπουλος), Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Σιδηρόπουλος, Μισαηλίδης, Ζηνόβιος, Βελλίδης (57’ Χ. Σιδηρόπουλος), Γετίμης, Θεοδουλίδης (74’ Πασχαλίδης), Κόλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top