ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΟΛΧΙΚΟΥ

9/14/2014 10:36:00 μ.μ.



ΑΕ   ΕΥΟΣΜΟΥ  -  Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  4-1  πεν (2-2 κανον. διάρκεια)

Τη νίκη – πρόκριση στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι πήρε ο Αίας Ευόσμου κόντρα στην ΑΕ Αμπελοκήπων, με 4-2. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, χωρίς όμως καμιά από τις δυο να καταφέρει να σκοράρει στην παράτση.

Τα γκολ για το συγκρότημα του Ανέστη Τσιτενίδη πέτυχαν οι Παπατζίκος και Πολυκάρποβ, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν οι Πολυκάρποβ, Ιωαννίδης,Τσάτσας και Σταυρίδης. Αξίζει να αναφέρουμε οτι ο Αίας έπαιζε με δέκα παίκτες απο το 78ο λεπτό, με τον Βαλκάνη να "βλεπει" την κόκκινη κάρτα.

Η σύνθεση των νικητών: Φοιρός (90' Σταυρίδης), Κυριακού (50' Αναστασιάδης), Κιλιγκαρίδης, Σεράτ (60' Μιχαηλίδης), Πολυκάρποβ, Τσάτσας, Λαφτσίδης, Ιωαννίδης, Καραμουκίδης, Παπατζίκος, Βαλκάνης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ -  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  2-0


Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Κεραυνό Κολχικού, που κέρδισε με 2-0 στην έδρα του, τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 15ο λεπτό ο Σαββίδης, ενώ στο 70' ο Δανδανάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Κεραυνός μάλιστα έπαιζε με δέκα παίκτες για περίπου σαράντα λεπτά, όταν στο 50ο λεπτό ο Αδαμίδης αποβλήθηκε απ το παιχνίδι με απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Διαιτησία: Τσιαουσίδης (Βουκουρεσλής, Ντόκας)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ: Παπαδόπουλος,Παπαδημητρίου,Χολλίδαι, Σολωμονίδης, Κλεώτσικας (Τσίτος), Καμπανάτζε (Μαλαμίδης), Μάλαμας (Μωυσίδης), Καφετζής, Δανδανάς, Αδαμίδης, Σαββίδης. 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Διαμαντής, Παπαϊωάννου (70' Χρ. Καραθεοδωρής), Κυρτζιώτης, Ν. Μωυσίδης (45' Ρώσιας), Γ. Μωυσίδης (80' Βορνίτης), Θ. Καφές, Απ. Καφές, Γαβριηλίδης, Φόλας, Σαμουρέλης, Κ. Καραθεωδόρου.




ΠΗΓΗ : pamebala.gr
Ρεπορτάζ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΛΕΡ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top