ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Σε νοσοκομείο των Αθηνών μεταφέρεται ο οπαδός του Εθνικού που τραυματίστηκε σε επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου

9/15/2014 12:27:00 π.μ.
Σε νοσοκομείο των Αθηνών μεταφέρεται ο οπαδός του Εθνικού που τραυματίστηκε σε επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το «Βενιζέλειο» νοσοκομείου Ηρακλείου.


Ανακοίνωση του Βενιζελείου  Νοσοκομείου


Την Κυριακή στις  17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.
Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.
Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή.

Κάταγμα στο ζυγωματικό έχει υποστεί ένας δεύτερος τραυματίας στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Αλικαρνασσού και είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό 46χρόνου φίλαθλο του Εθνικού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Και το 2ο θύμα είναι οπαδός της ομάδας του Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρόνος φίλαθλος είχε τραύματα στο κεφάλι αλλά όχι τόσο σοβαρά, όμως έχει υποστεί και κάταγμα ζυγωματικού.

Τόσο ο εν λόγω οπαδός όσο και ο άτυχος 46χρονος που δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή τραυματίστηκαν σε επεισόδια που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα του Εθνικού με τον Ηρόδοτο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top