ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ - ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

9/14/2014 09:59:00 μ.μ.
Στην εντατική μονάδα βρίσκεται διασωληνωμένος ο φίλος του Εθνικού που δέχθηκε άγρια επίθεση στο ματς με τον Ηρόδοτο, δίνει μάχη για τη ζωή του - Συνελήφθη ο δράστης!

Οπαδός του Εθνικού δέχθηκε βίαια επίθεση από ανεγκέφαλους που φορούσαν διακριτικά του Ηρόδοτου με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην εντατική τούτη την ώρα με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι η κατάστασή του είναι σοβαρή. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους γιατρούς για να τον κρατήσουν στην ζωή και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.  Με τεχνητά μέσα κρατιέται στη ζωή.... 
Ο άτυχος φίλαθλος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμοραγία. 
Η αρχή του κακού
Λίγο μετά το 80ολεπτό του αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός, οπαδοί των γηπεδούχων πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο οπαδός του Εθνικού, ο οποίος είναι κάτοικος Χανίων δέχθηκε πολλά και άγρια επίθεση. Τα χτυπήματα του προκάλεσαν μεγάλη ζημιά με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν στο νοσοκομείο πως είναι κλινικά νεκρός.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής: «Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης 27χρονος ημεδαπός γιατί συμμετείχε σε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων λίγο πριν τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Γ' Εθνικής μεταξύ των ομάδων Ηροδότου και Εθνικού Πειραιά, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 46χρονου ημεδαπού ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση».
Να βρούμε τους υπεύθυνους
Σε δήλωση που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς, Αλέξης Αγγελόπουλος, τόνισε τα εξής: «Όταν πατάω τα πόδια μου στην Κρήτη, θεωρώ ότι είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου είναι τόσο ανεπαρκής ή ανεύθυνη που εν τη απουσία της, έναν αγώνα που με τη βοήθεια της φίλης διοίκησης του Ηροδότου ξεκίνησε ως γιορτή, να καταλήξει σε τραγωδία. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για να βρούμε τους υπεύθυνους που ξεφτιλίζουν τον ιστορικό Ηρόδοτο αλλά και την αστυνομία…»
Μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις συλλήψεις για το περιστατικό και η έρευνα συνεχίζεται.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, θα γίνουν γνωστές προσεχώς... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top