ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Α' ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ

9/20/2014 09:07:00 μ.μ.



Δυναμικά μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας η νεοφώτιστη Θύελλα Περιστερώνα, που κατάφερε να κάμψει με σχετική ευκολία το εμπόδιο του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου και να πάρει τη νίκη με 3-0 εκτός έδρας.

Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Σαββίδης μετά από ωραία σέντρα του Γκάτζο, ενώ στο 37' ΄ήταν η σειρά του Παναγιώτη Νίτση να σκοράρει και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος, μετά από ωραία σέντρα του Πεχλιβανίδη.

Περίπου στο 40' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, όταν ο Φόλας έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σαραπατσάνου, με τον Γαβριηλίδη στην επαναφορά της μπάλας και ενώ είναι μόνος του με την εστία, να την στέλνει άουτ.

Διαιτησία: Ζαφειρόπουλος (Συμεωνίδης, Στάγκος).

ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Διαμαντής, Θ. Καφές, Κυρτσιώτης, Ρωσσίας, Γ. Μωυσίδης, Ν. Μωυσίδης, Α. Καφές, Καραθεοδώρου, Φόλας, Σαμουρέλης (70' Παπαϊωάννου), Γαβριηλίδης (89' Βουρνίκης).
ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Σαραπατσάνος, Μιχαηλίδης (78' Ψυλλάκης), Καλτσός, Παυλίδης, Γκουβεντάρης, Καλαγκάνης (85' Αλεξανδρίδης), Γκάτζο (79' Τσιμόπουλος), Φορόπουλος, Νίτσης, Πεχλιβανίδης, Σαββίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top