ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-2

9/14/2014 10:15:00 μ.μ.


Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Γιούχτας και Τριγλία Ραφήνας στις Αρχάνες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η Τριγλία Ραφήνας που ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι αφού μέσα σε δέκα λεπτά πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, μόλις στο 8′ ο Μάντζης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ στο 10′ ένα αυτογκόλ του Παναγιωτόπουλο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τριγλία η οποία στην συνέχεια και καθ’όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν πάρα πολύ απειλητική δίχως να καταφέρει να σημειώσει άλλο τέρμα.
Στην επανάληψη και ενώ ο Γιούχτας ήταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ, ο Ρόβας στο 51′ αλλά και στο 59′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για την ομάδα των Αρχανών με το 2-2 να μένει και ως τελικό αποτέλεσμα.

Γιούχτας (Γιώργος Βλαστός): Δημαράκης, Κορτσινίδης, Παναγιωτόπουλος, Τζιράκης (46′Ιερωνυμάκης), Σεληνιωτάκης, Ποπζαφίροφ (46′ Νύκταρης), Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Ρόβας, Μυλωνάς, Μιχελάκακης.
Τριγλία Ραφήνας (Γιάννης Γεωργαράς): Μένιος, Λασπατζής, Μειμάρογλου, Ντουμπερέντ, Τσέπας, Σκαφίδας, Σταμπέλος, Κολοκοτρώνης, Μάντζης, Χρυσάφης, Ζέκιο.

Πηγή: grandsport

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top