ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Α' ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΚΡΗΝΗΣ 1-0

9/20/2014 09:56:00 μ.μ.




Ένα παιχνίδι μοιρασμένο, δυνατό με ένταση αλλά λίγες φάσεις διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στην Περαία, με το γηπεδούχο Αχιλλέα να κατακτάει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Ν. Κρήνης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 30' ο Μελικίδης, με τον Αχιλλέα να έχει τη μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με το δεύτερο, όταν και ο Αη Γιώργης ανέβασε ρυθμούς και πίεσε αρκετά. Έτσι, η ομάδα του Νίκου Σαμλίδη κατάφερε να αποκτήσει την πλήρη κατοχή, χωρίς όμως να καταφερει να ισοφαρίσει.

Στο 89' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, με τον Μηνασίδη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Αγίου Γεωργίου Ν. Κρήνης, με το διαιτητή να κρίνει ότι πρηγήθηκε οφσάιντ.

Διαιτησία: Μπάτζιος (Αϊναλής, Τυριακίδης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ: Πλαστήρας, Τσούτσης, Χαρίσκος, Κουμπατίδης, Αυγέρης, Κλήνης, Μαραμπαΐδης (78' Μηνασίδης), Παλασίδης, Σκιούλας, Μελικίδης, Βαλαβάνης. 

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Κασιάκης, Ζαμπέτογλου (80' Καραμπλιάφης), Καρανικόλας, Γεράκης, Νικολαΐδης, Σαπαρίδης, Θανόπουλος, Λυμπέρης (60' Βοεβόδας), Μπακιρτζής, Καρσλίδης, Ζιάκας (55' Μαδίζης).
 ΠΗΓΗ : pameballa.gr/ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top