ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ

2/01/2015 06:11:00 μ.μ.



Η βροχή έφερε «κεραυνούς» στο Νέο Πετρίτσι, καθώς ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου πέτυχε σπουδαία νίκη επί της γηπεδούχου Αναγέννησης, που τον φέρνει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τους  γηπεδούχους που έχασαν μια ευκαιρία να αναρριχηθούν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις.
Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής και ήταν ένα τοπικό ντέρμπι που τα είχε όλα. Κόσμο, ένταση, διαμαρτυρίες, φάσεις και γκολ. 
Οι γηπεδούχοι που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την υπεροχή σε όλο το Α’ ημίχρονο. Δημιούργησαν σπουδαίες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή του Τσούλια στο 30’, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ και σα να μην έφτανε αυτό, στο 32’ σε μια γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, άλλαξαν την μπάλα ο Σιμεόνοφ με τον Πασχάλη Γκότσικα και ο τελευταίος με ψύχραιμο διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή και δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κόντρα στη ροή του αγώνα.
Το γκολ αυτό πείσμωσε τους γηπεδούχους που δεν το ‘βαλαν κάτω, ενέτειναν τις προσπάθειές τους αλλά τίποτα παραπάνω από χαμένες ευκαιρίες.
Το Β΄ ημίχρονο είχε την εικόνα του Α΄, με τους γηπεδούχους να επιτίθενται, οι φιλοξενούμενοι να αμύνονται, έχοντας όμως κι έναν απρόσμενο σύμμαχο, τον αγωνιστικό χώρο, που στο Β΄ ημίχρονο είχε μετατραπεί σε βούρκο, ευνοώντας σ’ αυτές τις περιπτώσεις την ομάδα που αμύνεται.
Το εξαιρετικά εκτελεσμένο φάουλ του Άγγελου Παππά στο 86’ που νίκησε για δεύτερη φορά τον πορτιέρο των γηπεδούχων Τζίκοφ και έγραψε το 2-0, έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες για κάτι καλό στους γηπεδούχους.
Καλή η διαιτησία των Γκουγκούδη, Βότση, Χουρίδη.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ: Τζίκοφ, Αραμπατζής, Ζιάγκας, Σιούλης, Γιουρούκοφ, Σαχπατζίδης, Σπανίδης, μελίδης, Ατανάσοφ, Τάτσιος, Τσούλιας
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ: Παππάς Αθ., Λιάπης, Κιόσογλου, Νάτσος, Ευθυμιάδης, Μπάτσεφ, Γκότσικας, Κουρτέσης, Σιμεόνοφ, Παππάς Αγ., Ντράμοφ
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top