ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΔ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

1/15/2015 01:45:00 μ.μ.




ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 

Σε μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η διοίκηση της Νίκης Αξού αφού εκτός από την μεγάλη νίκη επί του Μ.Α. Εσωβάλτων που ήρθε μετά από καλή εμφάνιση δείγμα της δουλειάς από τον Νίκο Τσιρογιάννη από τον Φίλιππο Γιαννιτσών του Κυριάκου Σαρόγλου από τον ΠΑΟΚ Αραβησσού και του Οδυσσέα Καραδήμου από ομάδα της Λαμίας. 

ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ 

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο ο Αλμωπός πέρασε νικηφόρα από την Άψαλο με ηγέτη και σκόρερ τον Θοδωρή Ελευθεριάδη (Ραούλ) που βρήκε δύο φορές τα δίχτυα. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερα για μια ώρα λόγω της αποβολής του Γιάννη Παντελίδη έδειξε ανωτερότητα , δεν κινδύνεψε καθόλου ενώ αν ήταν προσεχτική θα μπορούσε να είχε κάνει κι άλλα γκολ. Ακολουθεί το έκτος έδρας παιχνίδι στο Άσπρο όπου υπάρχουν αρκετές δυσκολίες όμως με όπλο την απροσπέλαστη αμυντική γραμμή και την ποιότητα μεσοεπιθετικά στόχος είναι η νίκη παρότι και οι αντίπαλοι έχουν πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. 

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ 

Έστω και με λίγο άγχος καθώς το σκορ ήταν ρευστό η Δόξα Ριζού πήρε το γειτονικό ντέρμπυ με το Ριζάρι και μαζί πήρε βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Χρήστου Καρκαμάνη είχε λύσεις στο σκοράρισμα όπου ο Χρήστος Χατζηγιαννίδης και ο Γιώργος Μουρουζίδης βρήκαν τα δίχτυα και με τρία τέρματα εντός έδρας δύσκολα δεν παίρνεις την νίκη. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι ωστόσο ή έδρα θα παίξει τον ρόλο της για την παραμονή στην Α1. 

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ 

Με τις παλιές καραβάνες να φωνάζουν παρών ο Εθνικός Γιαννιτσών πέρασε από τους Γαλατάδες και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Φώτη Μητσάκη έκανε μεγάλη εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο και με τους Βαγγούρα Αντωνιάδη και Μιχάλη Κηλίκη να βρίσκουν δίχτυα πήρε το τρίποντο ενώ έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερη σκορ. Στόχος του Εθνικού είναι να πουλήσει ακριβά το τομάρι του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 

Με σκόρερ τον Αλέξη Γεωργιάδη ο Φίλιππος Σταυροδρομίου πήρε μεγάλο διπλό στο Μελίσσι και έκανε την προσπέραση για να βρεθεί στην τρίτη θέση. Οι παίκτες του Νίκου Κανελιάδη έδειξαν ψυχή και χτύπησαν σε πολύ κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού παίρνοντας την νίκη που τους φέρνει σε απόσταση βολής από την δεύτερη θέση. Ο δεύτερος γύρος θα κρίνει πολλά και στόχος του Φίλιππου είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. 

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από την αρχή του αγώνα με την Ζέρβη ο Μακεδονικό Μεσημερίου έφτασε στην σπουδαία νίκη με ανατροπή στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Δημήτρη Δούμου πίστεψαν στην νίκη και τελικά τα κατάφεραν στο πρώτο ντέρμπι του δευτέρου γύρου. 

ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ Η ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 

Στοπ στον Εδεσσαϊκό έκανε η Δόξα Εξαπλατάνου που πήρε άξια τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι όπου όλα ήταν ανοιχτά. Η ομάδα του Αντώνη Σαπουντζή δεν φοβήθηκε από το όνομα του αντιπάλου , χτύπησε το παιχνίδι και πήρε έναν βαθμό αλλά και κουράγιο ενόψει του δύσκολου δεύτερου γύρου όπου στόχος είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. 

ΕΣΠΑΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ Η ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 

Με έξυπνη τακτική και ψυχή η Δόξα Π. Μυλοτόπου πήρε την νίκη στο Αρσένι και επανήλθε στις επιτυχίες. Η ομάδα του Δημήτρη Βένου με άψογη αμυντική λειτουργία και αντεπίθεσης φαρμάκι έφυγε με το διπλό από μια πολύ δύσκολη έδρα όπου χρειάζεται χαρακτήρα για να πάρεις το τρίποντο. Οι Δημήτρης Θεμελής και Αλέξης Θεοδοσιάδης βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα και φυσικά έχουν μεγάλο μερίδιο από την μεγάλη νίκη. 

ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ 

Με φοβερή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο ο Μ.Α. Πέλλας πήρε την νίκη επί του Μανδάλου και έδειξε σημάδια μεγάλης βελτίωσης. Η ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη ήταν πολύ καλή ικανοποίησε τους φίλους της και ελπίζει να έχει σταθερότητα στο δεύτερο γύρο και φυσικά με την βοήθεια των νεοαποκτηθέντων παικτών να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί. 

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ Ο Μ.Α. ΟΡΜΑΣ 

Επίδειξη ισχύος έκανε ο Μ.Α. Όρμας στο ματς με την Αναγέννηση Δωροθέας σε ένα παιχνίδι όπου σε όλο το εννενηντάλεπτο ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της. Η ομάδα του Γιώργου Κορέλα είχε καλή απόδοση σε όλες τις γραμμές οι νεαροί παίκτες ανταποκρίθηκαν και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία με το μέλλον να του ανήκει ελπίζοντας σε πολύ καλό δεύτερο γύρο. 

ΑΝΑΣΑ Η Α.Ε. ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Α.Ε. Καρυώτισσας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με την Αραβησσό και να πάρει το τρίποντο της νίκης που δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στους κίτρινους. Η ΑΕΚ που ενόψει του β΄ γύρου ενισχύεται με την προσθήκη του Γιώργου Ειρηνάκη από την Δόξα Μανδάλου και του Κώστα Σιδηρόπουλου από τον Εθνικό Γιαννιτσών που σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί πιο δυνατή. 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΣΝΑΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 

Φοβερός ο Άρης Παλαιφύτου έφυγε με το διπλό από το Μαυροβούνι σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Ανδρέα Βοιτσίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ από δύο απανωτά τέρματα των γηπεδούχων. Όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά αντέδρασε και με ηγέτη τον Κώστα Σνάλα έκανε την μεγάλη ανατροπή παίρνοντας μια νίκη όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

ΗΤΑΝ… ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ήταν πραγματική θύελλα στο ντεμπούτο του Πέτρου Παπαπέτρου στον πάγκο η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και έτσι πήρε τους τρεις βαθμούς με την Φούστανη πολύ πιο εύκολα από όσο περίμεναν όλοι στους Λύκους. Ηγέτης της νίκης ο έμπειρος φόρ Δημήτρης Ζαχαράκης που με δυο απανωτά τέρματα στην αρχή έδωσε νωρίς- νωρίς στο παιχνίδι. 

ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ 

Σπουδαία νίκη πήρε ο Μ.Α. Άρνισσας μέσα στην έδρα του με την Κερασιά και απομακρύνθηκε πολύ από τις επικίνδυνες θέσεις. Οι πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας της Βεγορίτιδας φέρνουν και τις νίκες και αυτό είναι το ζητούμενο καθώς όλοι γνωρίζουν ότι οι βαθμοί είναι αυτοί που μετρούν. Βέβαια αυτή η νίκη έχει τεράστια σημασία γιατί επετεύχθη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου που έδειξε ποιότητα μέσα στο γήπεδο. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 

Με το διπλό έφυγε από τον Πενταπλάτανο ο Άρης Αμπελειών που εξακολουθεί να εκπλήσσει με την πορεία του. Η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη δείχνει χαρακτήρα περνάει τα εμπόδια και εύκολα η δυσκολία παίρνει τις νίκες και τους τρεις βαθμούς που είναι το ζητούμενο σε κάθε ματς. Όσοι ξέρουν ποδόσφαιρό στον πρωταθλητισμό μέτρα η ουσία και οι κίτρινοι μέχρι στιγμής ξέρουν να παίρνουν τα παιχνίδια. 

ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ 

Σαν πρωτοπόρος πέρασε από το Θεοδωράκι ο Ακρίτας Σωσάνδρας που εξακολουθεί να παίρνει τις νίκες και να οδηγεί την κούρσα στον δρόμο για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Η ομάδα του Δημήτρη Παπανδρέου έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια και να συνεχίσει έτσι σίγουρα μπορεί να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Α΄ Κατηγορία που είναι και βασικός στόχος του Ακρίτα. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Δόξα Μεγαπλατάνου και μαζί ηρεμία καθώς κάποια άσχημα αποτελέσματα είχαν φέρει μια κάποια ανησυχία στο στρατόπεδο των Μαυραετών. Η ομάδα του Μπάμπη Παυλίδη με το καλύτερο ίσως ρόστερ του ομίλου έκανε κάποιες γκέλες απρόσμενες στον πρώτο γύρο και σίγουρα θα προσπαθήσει στον δεύτερο γύρο να διεκδικήσει τις εντυπώσεις. 

ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ- ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 

Άλλο ένα τρίποντο για την Ένωση που δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Τελευταίο θύμα της ο Φίλιππος Φλαμουριάς και η ομάδα του Νίκου Τσολερίδη γνωρίζει πλέον ότι αν είναι αυτή που πρέπει στα ντέρμπυ θα πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια για την Α΄ Κατηγορία. 

ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΑΣΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ 

Μεταγραφικό μπαμ έκανε η Νίκη Καλής που κινήθηκε μυστήρια και αθόρυβα αποκτώντας τον έμπειρο μεσοαμυντικό Τάσο Τσελεπή από τον Ηρακλή Άσπρου. Ο προερχόμενος από τον Αη- Γιώργη ποδοσφαιριστής πέρσι πήρε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων ενώ και φέτος έκανε καλές εμφανίσεις με τον Ηρακλή Άσπρου και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα του Μπάμπη Κρητίδη ενώ αποκτήθηκε και ο μέσος Νίκος Τίκας από την Δόξα Μανδάλου παίκτης και αυτός με μεγάλη εμπειρία. 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 

Με στόχο κάποια νέα παιδιά κινείται στις μεταγραφές η διοίκηση της Αναγέννησης Δωροθέας που θέλει να ενισχυθεί για την μάχη της παραμονής στο δεύτερο γύρο. Η ομάδα του Γιάννη Αμανατίδη αναζητεί ενισχύσεις τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά ενώ αμφίβολη παραμένει η παραμονή του έμπειρου τερματοφύλακα Πέτρου Νούση ( Γκρομπελάρ) που λέγεται ότι φλερτάρει με τον Ακρίτα Σωσάνδρας. 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΜΠΡΕΓΚΑΣ) 

Ελεύθερος έμεινε από τον Αλμωπό ο νεαρός επιθετικός Χρήστος Ελευθεριάδης μετά από έναν πρώτο γύρο όπου έβαλε την σφραγίδα του στην πορεία των κυανόλευκων που βρίσκονται στην πρώτη θέση. Ο γνωστός «Μπρέγκας» είχε έρθει στον Αλμωπό με αυτή την συμφωνία και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενώ να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσσος έχει περάσει από την Καβάλα και τον Πιερικό. 

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 

Σε συνεχείς μεταγραφικές αναζητήσεις βρίσκεται η διοίκηση του Άρη Προφήτη Ηλία που έχει ήδη προχωρήσει σε τρεις προσθήκες και θέλεις περαιτέρω ενίσχυση για να χτυπήσει στον δεύτερο γύρο την πόρτα της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία. Οι κίτρινοι παρότι ουραγοί της βαθμολογίας δεν πτοούνται στην και ήδη αποκτήθηκαν οι Κώστας Κυριακίδης και Κώστας Βαίδης από την Δόξα Μανδάλου όπως και οι γκολκίπερ Γιάννης Πιστοφίδης από τον Ν. Αετό Σκύδρας ένας παίκτης που αγωνίστηκε και παλαιότερα στον Άρη Προφήτη Ηλία. 

ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 

Στον Άρη Λουτρακίου θα συνεχίσει ο νεαρός μέσος Θοδωρής Σαμαράς που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε και στον ΠΑΣ Ξιφιανής. Οι κιτρινόμαυροι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κάνουν άλλες μεταγραφές ενώ μάλλον αποχωρεί ο νεαρός επιθετικός Χρήστος Αμπάρης που θα συνεχίσει στην ομάδα των νέων του Αλμωπού. 

ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΚΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ 

Πολύ δύσκολα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ των Προμάχων καθώς η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Σαμαράς είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τον πρώτο γύρο που βρίσκει την ομάδα στην πρώτη θέση. Βέβαια παρακολουθούν την μεταγραφική αγορά και αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό ίσως γίνει κάποια κίνηση παρότι προς το παρόν δεν ακούγεται τίποτα. 

ΚΑΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΗΣΙΟΥ 

Με καρέ μεταγραφών απάντησε στα άτυχα αποτελέσματα ο Άρης Νησίου που προχώρησε στην απόκτηση των Αντώνη Λούση από τον Εδεσσαϊκό , Δημήτρη Κολυμάνη από την Δάφνη Παναγίτσας, Αλέξη Δρόσο από την Ελπίδα Έδεσσας και Λάζαρο Τουρμάνη από την Ελπίδα Έδεσσας. Από εκεί και πέρα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Βαγγέλης Μάινος σε συνεργασία με τον πρόεδρο Βασίλη Κίτσο και τον προπονητή Γιώργο Γιαννούλτση αναζητούν ελέυθερους παίκτες και αν κριθούν ικανοί θα αποκτηθούν. Αποχώρησε από την ομάδα ο Μιχάλης Μητσόπουλος για τον Ορφέα Ριζαρίου ενώ σειρήνες υπάρχουν και για τον αμυντικό Αντώνη Καραμαλάκη από ομάδες τις Α1. 

ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΔΙΚΑΣ (ΜΠΟΜΠΟ) 

Έναν επιθετικό με μεγάλη πήρα απέκτησε η Νίκη Βορεινού που κάτω από άκρα μυστικότητα έκανε δικό της τον Βαγγέλη Βλαδίκα ένα από τους ικανότερους σκόρερ της Έδεσσας. Ο γνωστός με το προσωνύμιο «Μπόμπος» έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον Εδεσσαϊκό, Ελπίδα Έδεσσας, Ορφέα Ριζαρίου και η παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την νέα του ομάδα. 

ΨΩΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 

Σε δυο σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Άρης Αθύρων που δίνει την δική του μάχη για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Ήδη στο ρόστερ των κίτρινων ανήκουν οι Φώτης Μπινόπουλος αμυντικός και Ντένις Μπατακτσής, επιθετικός και οι δύο ήρθαν από την Αναγέννηση Χαλκηδόνας. Η διοίκηση του Στέλιου Δεληονιάτη βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους παίκτες που θα βοηθήσουν τους κιτρινόμαυρους. 

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΕΦΙΟΥ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΠΗΣ 

Στην απόκτηση του έμπειρου μέσου Γιάννη Στούπη προχώρησε ο Ηρακλής Γαρεφίου ενισχύοντας σημαντικά την μεσαία γραμμής του στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Οι κυανόλευκοι συζητούν και με άλλους παίκτες ενώ το μεταγραφικό απόκτημα φέτος αγωνιζόταν στον Αρκίτα Σωσανδράς και παλαιότερα αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Δωροθέας. Από εκεί και πέρα θεωρείται πιθανό να αποχωρήσει ο Βασίλης Μπίνος με προορισμό τον Ακρίτα Σωσάνδρας. 

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕ ΤΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕ ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 

Σημαντική ενίσχυση για τον Εδεσσαϊκό στα μετόπισθεν με την απόκτηση του Φιλίππου Παπαγερίδη. Ο υψηλόσωμος αμυντικός φέτος αγωνιζόταν στον Τούρνο Ζαβερίν Ρουμανίας, ομάδα Α΄ Εθνικής ενώ ως γνωστόν παλαιότερα αγωνίστηκε σε Καβάλα, Αλμωπό, Καστοριά και Αναγέννηση Γιαννιτσών. Από εκεί και πέρα γίνονται κάποιες επαφές με άλλους παίκτες και ίσως γίνει μια ακόμα μεταγραφή. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΝΗΣ- ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟ 

Τις δυο πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ηρακλής Άσπρου που κατόπιν εισήγησης του Γιαννιτσιώτη τεχνικού Δημήτρη Τομπάζη αποκτήθηκαν οι Χρήστος Παλάνης από τον Φίλιππο Σταυροδρομίου επιστρέφοντας μετά από ένα εξάμηνο δηλαδή και ο Μπάμπης Ελευθεριάδης επιθετικός επί σειρά ετών ήταν στον Εθνικό Γιαννιτσών. Από εκεί και πέρα θα γίνουν κι άλλες προσθήκες ενώ αποχώρησαν οι Ευθύμης Μπουρνάζης, Απόστολος Τσόπτσης που πήγαν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων.

ΤΡΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 

Σε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε η διοίκηση της Ένωσης Τσάκων καθώς αποκτήθηκαν οι Βαγγέλης Γώγος, Γιώργος Γώγος από την ομάδα νέων του Αλμωπού ενώ το μπαμ έγινε με την απόκτηση του νεαρού στράικερ Σταύρο Ορτζάνη από τον Αλμωπό προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της Ένωσης. Από εκεί και πέρα ακούγεται ότι υπάρχει συμφωνία με τον έμπειρο άσσο Χρήστο Δούμο που έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Εδεσσαϊκό, Αετό Σκύδρας, Άρη Λουτρακίου και ΠΑΣ Ξιφιανής ενώ φέτος ξεκίνησε σαν παίκτης προπονητής της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου. 

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ 

Ο έμπειρος αμυντικός Πρόδρομος Μισαηλίδης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης που με την απόκτηση ενισχύεται σημαντικά στο μετόπισθεν. Ο εν λόγω παίκτης αγωνιζόταν στην Δόξα Μανδάλου ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Καλυβίων, Φίλιππο Σταυροδρομίου, ΠΑΣ Λευκάδια Ημαθίας. Αναμένονται κι άλλες προσθήκες στον πρίγκιπα του κάμπου με τον Βαγγέλη Ντίσιο να έχει κάνει τις εισηγήσεις του. 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑΡΙΟΥ 

Ελεύθερος έμεινε από την Ένωση Πολυκάρπης- Μοναστηρακίου ο έμπειρος αμυντικός Νίκος Κοντάκος (πρώην πρόεδρος Αλμωπού) που καταλήγει στον Άρη Θεοδωρακίου. Από εκεί και πέρα η Ένωση δεν θα κάνει μεταγραφές πλην της προσθήκης του Θεόφιλου Παπαδόπουλου από την Ένωση Τσάκων θα στηριχτεί στα δικά της παιδιά ενώ το βαρύ πυροβολικό ο Ντούσκου Γκάζι παραμένει οριστικά και αμετάκλητα παρότι δέχεται πολλές προτάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top