ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ , ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟ

1/14/2015 09:12:00 μ.μ.





Με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέδρασε από το γήπεδο της Νέας Ραιδεστού και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου.
Ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για τους παίκτες του Αμανατίδη, μετά απ’ αυτές κόντρα σε Ομόνοια Σίνδου και ΠΟ Μαλακοπή.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στα «σημεία». Το νικητήριο γκολ για τον Κεραυνό πέτυχε στο 75’ ο Μπλέντι με σουτ στην γωνία, από το ύψος του πέναλτι. Δυο λεπτά αργότερα η ομάδα του Αγγελοχωρίου θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα γκολ της, αλλά το σουτ του Γεροθανάση, από ευνοϊκή θέση, απέκρουσε ο Μορόζ.
Από την έναρξη του αγώνα φαινόταν ότι η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Έτσι κι έγινε. Οι παίκτες του Θωμαΐδη προσπάθησαν να επαναλάβουν με τον ίδιο τρόπο, τη νίκη που πέτυχαν το προηγούμενο Σάββατο, σ’ ένα επίσης ισορροπημένο παιχνίδι, όταν κι «έκλεψαν» τη νίκη με γκολ στο 85’ κόντρα στην Μαλακοπή. Αυτή την φορά δεν τους βγήκε, και η «μπίλια έκατσε» Κεραυνός. Οι φιλοξενούμενοι με έξυπνη τακτική, νικητές στις περισσότερες μονομαχίες του κέντρου, ήταν πιο δημιουργικοί, περισσότερο απειλητικοί, και τελικά ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.
Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας Νέας Ραιδεστού αντιμετωπίζει εκτός έδρας  τον Μακεδονικό, ενώ ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου υποδέχεται τον Ιάσωνα Αυγής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 0-1 (0-0)Σκόρερ:75’ LieshajΔιαιτησία: Μάστακας, Σιανίδης – Μερκενίδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ (Θωμαΐδης Κ): ΜΟΡΟΖ, Γιαβούρογλου, Λαμπρόπουλος, Δεληστεφανής (80’ Λόλας), Κερατίδης, ΚΑΡΑΤΖΑΣ, BROSHKA, Οφθαλμίδης, Παπαδόπουλος Ζ (46’ Νικολαΐδης), Renaldo (73’ Ψωμαδέλης), Φοινικόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ (Λευθερούδης Β): Μαλαμής, Δοκλοδήμος, ΠΟΛΥΖΟΣ, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Κάρτας, LIESHAJ (90’ Διακουράκης), Τσιλής (88’ Ζέρβας), Γεροθανάσης, ΚΑΤΙΑΝΟΣ, Μαραμπαΐδης (61’ Resuli).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top