ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

1/15/2015 07:18:00 μ.μ.



Συναρπαστικές μάχες αναμένονται και αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Αθήνας.Αξιοσημείωτο γεγονός το ότι στη Β' και Γ' κατηγορία έχουμε φινάλε του α'γύρου.
Ας δούμε τι περιμένουμε...
Α'κατηγορία(17η αγ.)
1ος όμιλος
Εύκολο έργο αναμένεται να έχει το πρωτοπόρο Ηράκλειο που υποδέχεται τον Εθν.Αστέρα.Το 2ο Χαϊδάρι παίζει εκτός έδρας με τον Αγ.Δημήτριο που την περασμένη αγωνιστική έκανε την πρώτη νίκη του,ενώ το Χαλάνδρι θα υποδεχτεί τον επικίνδυνο ΑΟ Περιστερίου και ο Φωστήρας Ηλιούπολης με τον Παύλο Κυριακουλέα στον πάγκο θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Αγ.Ελεούσα.
Το Καματερό θα παίξει εκτός έδρας με το Παλ.Φάληρο που παραμένει χωρίς νίκη,ο Πανερυθραϊκός θα υποδεχτεί την Ηλιούπολη, ο Θρίαμβος θα παίξει με τον Ολυμπιακό Λιοσίων και ο Ηφαιστος θα υποδεχτεί τα Σούρμενα.
2ος όμιλος
Το εκ των πρωτοπόρων και αήττητο Αιγάλεω περιμένει την επικίνδυνη Διάνα Ηλιούπολης,ενώ ο άλλος πρωτοπόρος ΓΣ Αργυρούπολης θα υποδεχτεί την Πεύκη.Η Αγ.Παρασκευή που έχει χάσει έδαφος,θα παίξει στην έδρα της με τη Θύελλα Αγ.Δημητρίου,ενώ ο Χολαργός έχει δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ.
Ο Χαραυγιακός που δείχνει να συνέρχεται, υποδέχεται τους Αγ.Αναργύρους με τις 2 ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από τον πρώτο γύρο.Ο Αγ.Ιερόθεος θα παίξει στους Αγ.Αναργύρους με την Ελπίδα που προέρχεται από 6 συνεχόμενες ήττες,ενώ σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τη μάχη του υποβιβασμού ο Ιάσονας υποδέχεται τον Κολωνό, ενώ η Δόξα Βύρωνος θα πάρει ξεκούραστα τους 3 βαθμούς, αφού ο αντίπαλος της ο Ακάδημος έχει αποχωρήσει.
Β'κατηγορία(15η αγ.)
1ος όμιλος
Σπουδαίο ντέρμπι στην Πετρούπολη,όπου ηεκ των πρωτοπόρων Ειρήνη υποδέχεται τον Αθηναϊκό, ενώ ο άλλος πρωτοπόρος Άφοβος έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας με το Καλαμάκι.Ο Αγ.Θωμάς θα παίξει στα Βριλήσσια με τον Κένταυρο,ενώ στο γειτονικό ντέρμπι τα Ιλίσσια 2004 θα υποδεχτούν τον ΓΣ Καισαριανής.
Το Κουκάκι θα υποδεχτεί την Κορωνίδα,ενώ σε μάχες για την παραμονή στην κατηγορία θα παίξουν ΑΕ Γλυφάδας-Πήγασος Πατησίων,Φοίνικας Περιστερίου-Ηρακλής Περιστερίου και Χρυσουπολη-Ατλας Κυψέλης.
2ος όμιλος
Η πρωτοπόρος Λυκόβρυση θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕ Περιστερίου,ενώ τα Πετράλωνα θα παίξουν στο Χαλάνδρι με τον Απόλλωνα.Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου υποδέχεται τον Γκυζιακό,ενώ η Αλσούπολη θα παίξει στην Καισαριανή με τον ουραγό Φωστήρα.
Ο φορμαρισμένος Αττικός υποδέχεται τον Κεραυνό Αγ.Βαρβάρας,ο Κρόνος Αθηνών τον Αγιαξ Ταύρου,ο Αστέρας Εξαρχείων τα Μελίσσια και ο ΑΟΝ Αργυρούπολης την Αρμενική.
3ος όμιλος
Ο πρωτοπόρος Μικρασιατικός θα παίξει στην Πετρούπολη με τον ουραγό Αίμο,ενώ ο Βοτανικός που έρχεται από 8 συνεχομενες νίκες υποδέχεται τον επικίνδυνο Ερμή Ηρακλείου.Ο Παπάγος θα παίξει στην έδρα του με τη Λαύρα Αργυρούπολης και η Τερψιθέα θα υποδεχτεί την Άμιλλα.
Στο γειτονικό ντέρμπι η Ανθούπολη θα περιμένει τον Αρη Πετρούπολης,ενώ ο Αστέρας Ζωγράφου θα παίξει εκτός με την Ελευθερούπολη. Ο Παράδεισος θα υποδεχτεί την Κηπούπολη, ενώ σε ενα σημαντικό για τη μάχη της ουράς παιχνίδι, η Δάφνη Παλ.Φαλήρου θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.
Γ'κατηγορία(13η αγ.)
1ος όμιλος
Στο ντέρμπι κορυφής η Πέρα Κλούμπ θα παίξει με τον Πανιώνιο Καισαριανής,ενώ και τα Βριλήσσια έχουν δύσκολη έξοδο στην Πετρούπολη με τον Κεραυνό.Αυτά τα ματς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο ΑΟ Ιλίου που υποδέχεται τον Διαγόρα.
Ο Κεραμεικός θα υποδεχτεί τα Πατήσια,ο ΠΟΨ τον Ολυμπιακό Κυψέλης,ο Ηρακλής Πετρούπολης την ΑΕ Ιλίου και το Δάσος Χαϊδαρίου τη Δάφνη Αθηνών.
2ος όμιλος
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Τριφυλλιακός έχει εύκολο έργο υποδεχόμενος τον Ιπποκράτη. Οι Αμπελόκηποι παίζουν εκτός με τα Ταταύλα, ενώ ο Ορφέας παίζει στο Περιστέρι με τον Γαλαξία.
Ο Νεοπεντελικός θα παίξει με την ΑΕ Αιγάλεω εκτός έδρας,ο Κρόνος Αιγάλεω υποδέχεται την Αναγέννηση Πετρούπολης.Ο Αρίωνας παίζει με τον ουραγό Αίαντα Αθηνών, ενώ ο Αετός Καλλιθέας έχει ρεπό.
3ος όμιλος
Αγωνιστική των  ντέρμπι,αφού ο πρωτοπόρος και αήττητος Άτταλος παίζει εκτός με τον Αρη Χολαργού,ενώ ο Αρης Βύρωνα υποδέχεται τον Χαλκηδονικό.Ο Υμηττός αντιμετωπίζει στην έδρα του το Μαρούσι, ενώ η Ν.Σμύρνη παίζει εκτός με τον ΑΟ Κωφών.
Η Κηφισιά 2010 υποδέχεται τον Βύρωνα,η Νίκη Αλίμου τη Θύελλα Περιστερίου και ο Φοίνικας Καλλιθέας την Ιεράπολη.
4ος όμιλος
Ο ΠΑΣ Γαλάτσι υποδέχεται τον Πανθησειακό και θέλει να πετύχει την 13η νίκη σε ισάριθμους αγώνες,ενώ η Κοψαχειλα θα παίξει στη Κυψέλη με την Αθηναΐδα. Ο Προμηθέας θα παίξει εκτός έδρας με τον Λαρισαϊκό, ενώ στο τοπικό ντέρμπι η ΑΕ Μεταμόρφωσης θα παίξει με τη Νέα Ζωή.
Ο Απόλλων 2006 υποδέχεται τον Πλάτωνα,τα Πράσινα Πουλιά παίζουν με το Παγκράτι, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει η Περιστεριώτικη μάχη Απόλλωνα-Τόλμης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top