ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ , 3-2 ΤΟΝ ΑΡΗ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

1/15/2015 11:02:00 μ.μ.




Εμβόλιμη αγωνιστική, την Τετάρτη, στο τελευταίο παιχνίδι (15ο) του πρώτου γύρου της Α΄κατηγορίας. Στο γήπεδο Κυργίων η τοπική ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΑΡΗ Φωτολίβους, σ' ένα δύσκολο ματς. Από την μια η καλή πορεία της ομάδας του Δημ. Κυριακίδη κι από την άλλη οι πολλές απουσίες (Δημητριάδης, Πεντεζίδης, Ζεκερίδης, Καλογήρου) της ομάδας του Χρ. Ζεκερίδη έκανε αμφίρροπο το παιχνίδι......

Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο (βοήθησε σ' αυτό και ο καλός καιρός) και από τις δυο ομάδες, είχαμε πολλά και το σημαντικότερο ωραία γκολ, πέντε τον αριθμό, που τα πέτυχαν ένας επιθετικός (Βέργος) κι ένας αμυντικός (Δικταπανίδης), καθώς κι ένα δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες για πιο ευρύ σκορ. Έτσι οι φίλαθλοι απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα, αν και δεν έλειψαν και κάποιες αψιμαχίες.
Η νίκη αυτή έδωσε νέα ψυχολογία στους «κιτρινόμαυρους» των Κυργίων και απάλυνε κατά κάποιο τρόπο το χαμένο τρίποντο του περασμένου Σαββάτου.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5΄ 1-0! Ο Βέργος με εξαιρετικό διαγώνιο πλασέ από κοντά ανοίγει το σκορ.
11΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουγιουμτσίδη στην αριστερή γωνιά του Καγγελίδη, τον αναγκάζει να πέσει και να παραχωρήσει κόρνερ.
19΄Φάουλ του Βέργου απ' τα δεξιά με γροθιές αποκρούει ο Τσακίρης.
20΄ Από καλή θέση ο Βεζύρης σουτάρει λίγο άουτ.
24΄ 2-0! Άψογος συνδυασμός Καρατζόγλου – Βέργου από το κέντρο του γηπέδου και ο δεύτερος ξανασκοράρει.
30΄ Ο Χαρέμι πιάνει δυνατό σουτ και προ του Βεζύρη πέφτει και μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
33΄ 2-1! Ο Δικταπανίδης από κοντά δεν αφήνει περιθώρια στον Καγγελίδη να αντιδράσει και μειώνει το σκορ.
40΄ Καλό δυνατό σουτ του Χαρέμι λίγο άουτ.
46΄ Ωραίο σουτ του Καζακίδη, η μπάλα καταλήγει άουτ.
52΄ 2-2! Πάλι ο Δικταπανίδης, με κεφαλιά από κοντά, ισοφαρίζει το σκορ.
60΄ Ο Καρατζόγλου εκτελεί ωραίο φάουλ, για να μπλοκάρει ο Τσακίρης.
66΄ 3-2! Παράλληλη σέντρα από δεξιά του Καρατζόγλου και ο επερχόμενος Βέργος κάνει το χατ-τρικ!
86΄ Ο Καρατζόγλου, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, κατεβάζει την μπάλα από το κέντρο και τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Τσακίρη.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παρασκευούδης Ν.
ΒΟΗΘΟΙ: Μαυρομελίδης Α. – Μιμάνης Α.
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ (Ζεκερίδης Χρ. ): Καγγελίδης Α., Πρίτσιου Δ., Μακρυγιάννης Π., Πατέρας Σ., Σαχπάζης Β.(46΄Δεληκωστίδης Α.), Zoufi A., Αρβανιτίδης Α.(90΄Γρηγοριάδης Ι.), Καζακίδης Π.(82΄Σουβλέρης Φ.), Βέργος Σ., Μπερμπερίδης Α., Καρατζόγλου Μ.
Πάγκος: Χατζημιχαήλ Ι., Κοτσάκι Ν.
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Κυριακίδης Δημ.): Τσακίρης Π., Δικταπανίδης Θ., Καζάκης Κ.(46΄Χατζησαββίδης), Χριστοφορίδης Β., Δημητριάδης Σ., Χαρέμι Π., Κουγιουμτσίδης Α.(46΄Βασιλειάδης), Γκούζης Κ., Βεζύρης Κ., Δημούδης Η., Ρουμελιώτης Κ.(78΄Παυλίδης Γ.)
Πάγκος: Κωνστ/δης Κ., Παπαδόπουλος Σ., Νικολαϊδης Δ.
Δηλώσεις προπονητών
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτολίβος): Ο διαιτητής έπαιξε κατά πολύ έδρα, χωρίς να μειώνει αυτό τη νίκη των Κυργίων, γιατί αγωνιστικά ήταν καθαρή. Θέλανε περισσότερο από μας τη νίκη, μπήκανε δυνατά στο παιχνίδι, ενώ εμείς αργήσαμε και παρόλο που το 2-0 το κάναμε 2-2 και είχαμε την ψυχολογία δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω. Όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα στόχος για μας είναι το κύπελλο. Είμαστε κακοί σε θέματα πειθαρχίας και δεν υπάρχει ομόνοια στην ομάδα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να ανέχομαι τέτοια. Συγχαρητήρια στα Κύργια, δίκαιη η νίκη και καλή συνέχεια στο Χρήστο.

ΖΕΚΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Κύργια): Αρκετά καλό το παιχνίδι, κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρώτο 20λεπτο και καταφέραμε το 2-0. Δεχθήκαμε την ισοφάριση εκεί που πονάμε, στα στημένα. Ο διαιτητής έκανε λάθη και στις δυο ομάδες. Αναγκαστήκαμε και βάλαμε παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, είμαι ευχαριστημένος και συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά. Παρότι είχαμε το 3-2, είχαμε τις ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Το Φωτολίβος έχει πολύ καλή ομάδα, παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και δικαιολογεί τη θέση που έχει. Εύχομαι στο Δημήτρη ό,τι καλύτερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top