ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΙΧΟΡΗΣΕΙΣ ΕΠΣ : ΔΕΝ ΦΤΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ , 28.200 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ

1/16/2015 10:55:00 μ.μ.


Ψίχουλα από τη ΓΓΑ για τα σωματεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας...







Αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" η απόφαση δέσμευσης της πίστωσης για την επιχορήγηση των σωματείων της ΕΠΣ Μεσσηνίας για το 2014.

Αμφίβολο είναι αν η επιχορήγηση που θα λάβουν τα σωματεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας για το 2014 θα φτάσει να καλύψει έστω και τα έξοδα διαιτησίας των ομάδων. Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου ΑΘλητισμού & Πολιτισμού (το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ) το ποσό το οποίο εγκρίθηκε και θα διανεμηθεί στα σωματεία ανέρχεται στις 28200 ευρώ.
Το sportstonoto.gr επικοινώνησε για το θέμα με τον Λεωνίδα Οικονομίδα, Α' Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΜ που μας είπε τα εξής: "Πρόκειται για χρήματα τα οποία μας είχε υποσχεθεί η ΓΓΑ από το καλοκαίρι και αυτή η απόφαση ουσιαστικά είναι μία ανανέωση της υπόσχεσης αυτής. Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως τα χρήματα θα έρθουν μετά τις εκλογές και θα μοιραστούν στα σωματεία σύμφωνα με οδηγίες της ΓΓΑ και ανάλογα της κατηγορίας στην οποία συμμετέχουν. Προϋπόθεση για να πάρει κάποια ομάδα την επιχορήγηση είναι να έχει τακτοποιήσει την αθλητικής της ιδιότητα"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top