ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ , ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 2-1 ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

1/14/2015 08:04:00 μ.μ.




Με δύο γκολ του Σπαχή, η Ομόνοια Σίνδου κέρδισε με 2-1 την Καρδία, σε ένα ματς όπου οι δύο πλευρές είχαν αμφότερες παράπονα για την διαιτησία του Χάνου.Στο αγωνιστικό, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν την Ομόνοια, αξιοποιώντας σε μια αναμπουμπούλα την ευκαιρία τους, με τον Πάνο Γουγουτσά να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό και να κάνει το 1-0. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη.
Η Ομόνοια Σίνδου με ένα γκολ στα τελειώματα του πρώτου μέρους και ένα στις αρχές της επανάληψης, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να φτάσει τελικά σε μια σημαντικότατη νίκη. Πρωταγωνιστής και των δύο τερμάτων ήταν ο Γιάννης Σπαχής, ο οποίος πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε, ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του παιχνιδιού.
Τέλος, οι δύο ομάδες που είχαν γενικότερα παράπονα για τα σφυρίγματα του διαιτητή Χάνου, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες ύστερα από τις αποβολές του Κωστικίδη στο 75΄ και του Συρόπουλου στο 84΄.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ – ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 2-1
Σκόρερς: Γουγουτσάς 23΄/ Σπαχής (2)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Δαλκίδης, Τσολάτος, Τσαβδαρίδης, Κασιτερίδης, Νόντας Παναγιώτη, Αλέξης Παναγιώτη, Σπαχής, Καρανδρέας, Κωστικίδης, Μακρής, Ταταρίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κοπάτσι, Τυροβούζης και Τσάρτσαρης

ΚΑΡΔΙΑ: Πήλιουρας, Καρμίρης, Κολιούδης, Μαυρής, Συρόπουλος, Κουτίνης, Μικρός, Γουγουτσάς, Μακρής, Θεολόγου, Ξανθόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κουκουρώνας, Δούκας και Κοσμίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top