ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΑΥΛΑΙΑ ΑΥΡΟ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ

1/16/2015 10:23:00 μ.μ.



Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
 
Αυλαία αύριο σε Σέρρες και Κοκκινόχωμα

Με δύο παιχνίδια, του Πανσερραϊκού με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και του Βυζαντίου Κοκκινοχλωματος με την Δόξα Δράμα, ανοίγει το απόγευμα (3 μ.μ.) του Σαββάτου η αυλαία της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας με τα υπόλοιπα έξι να γίνονται το απόγευμα του Σαββάτου. Στα τελευταία νέα των ομάδων έχουμε:

Χωρίς απουσίες το Βυζάντιο

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιάννης Τσεβρετζής. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το ρόστερ τις τελευταίες μέρες, όσοι έχουν απομείνει θα συμπεριληφθούν στην αποστολή από όπου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα βγουν οι δεκαοκτώ που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.  Το κλίμα που υπάρχει στον αυριανό αντίπαλο της Δόξας χαρακτηρίζεται σαν πολύ καλό, λίγο πριν από την αναμέτρηση που για τους γηπεδούχους θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική από βαθμολογικής πλευράς.

Πανσερραϊκός- Ν. Αγιονέρι με στόχο τη νίκη και το βλέμμα στο ντέρμπι

Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί… τρίποντων που μέχρι τώρα έχει θύματα την Καβάλα, τον Έβρο Σουφλίου και την Καστοριά. Μπορεί οι «κόκκινοι» να μην έλκουν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο για την ώρα έκαναν καλά την δουλειά που έπρεπε αυτό το διάστημα και θέλουν και οφείλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι.
Το ιδανικό σενάριο για την ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη θα ήταν μία δικιά της νίκη σε συνδυασμό με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι Καβάλα-Άρης που διεξάγεται την Κυριακή προκειμένου να μείνει μόνη της στην 1η θέση και να δημιουργήσει και διαφορά από τους συνδιεκδικητές του τίτλου.
Καθαρά για θέμα ποδοσφαιρικού εγωισμού τα «λιοντάρια» έχουν… χρωστούμενα στην ομάδα του Κιλκίς για την περσινή τους ήττα με 2-0 που έβαλε οριστικά τέλος στις όποιες ελπίδες ανόδου λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του παλαίμαχου παίκτη του Πανσερραϊκού Βασίλη Τραϊανόπουλου δεν έχει νίκη εκτός έδρα με απολογισμό 0-3-3.
Το ζητούμενο για τους Σερραίους είναι ένα γρήγορο γκολ που θα τους απαλλάξει από το άγχος και θα τους επιτρέψει ένα ήσυχο απόγευμα χωρίς άγχος και για αυτό και ο προπονητής ζήτησε συγκέντρωση και επίθεση από το πρώτο λεπτό.
Εκτός οι τραυματίες και ο Γαλακτερός
Στην αποστολή του Πανσερραϊκού δεν βρίσκονται οι τραυματίες Τάντιτς και Καρακούτης, όπως και ο τιμωρημένος Γαλακτερός. Έτσι στην ενδεκάδα αναμένεται μία αλλαγή με την επιστροφή του Δαμιανού Τριανταφύλλου, ενώ κατά τα άλλα η συνταγή λογικά θα είναι η ίδια.


Αναγέννηση Γιαννιτσών: Πήρε Καρασσαβίδη

Ακόμα μια μεταγραφή την 2η στην χειμερινή περίοδο ανακοίνωσε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, που απόκτησε τον  21χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο-Μάριο Καρασαββίδη.
Ο Καρασαββίδης είναι 21 ετών μεσοεπιθετικός έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Γερμανία όπου και μεγάλωσε και έχει αγωνιστεί στην Καλαμαριά, σε Επισκοπή και στην Κ-20 του Ηρακλή.
Η ομάδα των Γιαννιτσών θέλει άλλους δύο παίκτες που λογικά αν πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές τους θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα.
Αγωνιστικά τώρα η ομάδα την Κυριακή δίνει ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ακροπόταμο, ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας για τον ιστορικό σύλλογο της Πέλλας, που θέλει να το κερδίσει για να μπει για τα καλά και με αξιώσεις στο κυνήγι της παραμονής με άλλο αέρα.
Αγωνιστικά απών θα είναι ο Μωυσιάδης και ο Λυσίτσας που είναι τραυματίες , ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κατρατσέα.
Θύελλα Φιλώτα-Καμπανιακός:Πριν την σέντρα

Μεγάλα παιχνίδια και η 14η αγωνιστική της Γ Εθνικής της οποίας το κύριο «πιάτο» διεξάγεται την Κυριακή 18/01/2015 στις 3 μ.μ.
Στο Δημοτικό γήπεδο του Φιλώτα η τοπική Θύελλα υποδέχεται τον αήττητο σε εκτός έδρας παιχνίδια Καμπανιακό.
Για το παιχνίδι αυτό μίλησε ο αρχηγός της Θύελλας Φιλώτα  Αντώνης Μακρόπουλος για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό, τονίζοντας: «Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για της δυο ομάδες, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να μπορέσουμε να σωθούμε όσο γίνεται γρηγορότερα».
Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε και ο αμυντικός Τζίμης Κοντογουλίδης: «Πιστεύω θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που είναι ανταγωνιστικές στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα. Εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι θα παλέψουμε για την νίκη και εύχομαι ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που στο τέλος θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Τα προβλήματα για τον Καμπανιακό είναι δύο καθώς οριστικά τέθηκε εκτός αγώνα ο Δ. Τρικαλινός (τράβηγμα στους προσαγωγούς), αλλά και ο Δ. Παπάζης.
Στην διάθεση του Λεωνίδα Υφαντίδη και ο Σιδηρόπουλος αν προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του. Η ομάδα της Χαλάστρας είναι αήττητη στα μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα  και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να μεγαλώσουν αυτό το σερί.

Απόλλων Αρναίας: «Στα πορτοκαλί και ο Φωτιάδης»

Ακόμα ένας παίχτης προστέθηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Αρναίας. Πρόκειται για τον Παύλο Φωτιάδη, 25 χρονών, επιθετικό και αποκτήθηκε από τον Ζακυνθιακό
Ο Παύλος Φωτιάδης είναι γεννημένος το 1989 είναι σεντερ φορ πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πρόπερσι ήταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας και πέρυσι ήταν για 6 μήνες στα Μουδανιά και 6 μήνες σε ομάδα Γ΄ Εθνικής στην Σουηδία, την  Ska IK, εκεί όπου είχε πετύχει μάλιστα 19 τέρματα σε 26 αγώνες.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Στόχος το αήττητο και με την Ελευθερούπολη

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή 18 Ιανουαρίου ο Εθνικός υποδέχεται τον Ορφέα Ελευθερούπολης στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής.
Στόχος για τον Νίκο Ουσταμπασίδη και τους παίκτες του είναι η διατήρηση του σερί των πέντε αγωνιστικών χωρίς ήττα και πιο συγκεκριμένα η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα κρατήσουν την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι όπως με το παιχνίδι με τον Άρη. Άλλωστε ο προπονητής της ομάδας έχει χαρακτηρίσει το ματς πολύ σημαντικό που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.
Ο καιρός αναμένεται να είναι σχετικά καλός για την εποχή, πράγμα που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν για αρκετά καλή προσέλευση κόσμου στην Κυριακή στις 15:00 στο Φώτης Κοσμάς.
Για το σκοπό αυτό έχουν κυκλοφορήσει άλλωστε εδώ και μερικές ημέρες οι κάρτες διαρκείας του Β γύρου με 40 ευρώ (9 ματς), που θα πωλούνται και στο γήπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top